34 123
發新話題

省港旗英. vs 鬼知咩

[Close]
引用:
原帖由 SerEne-heY 於 2011-7-31 18:16 發表

你鍾意點講咪點講
你地咁有體育精神
去到32強咪又係魚腩部隊7.7
對事不對人而已

引用:
原帖由 SerEne-heY 於 2011-7-31 18:07 發表
如果你只係講你自己唔妥協
只可以話你機已屈
你打死都不妥協
咁姐係開個lag場出黎冇得走?
咩係公平比賽?
第二場我地開場有冇lag到你先?
你1開個lag場 唔通我地唔出聲
由隻肥川delay 5秒去打落去?
早知你地咁鍾意係唔 ...
不停地說RE的是你們.難道你們不屈機?再加上.你地事實上真係犯左規

引用:
原帖由 薯仔系我 於 2011-7-31 18:20 發表
路過,但係見到尼句 >> 我方隊友因被家人糾纏多次,根本無法專心作賽。覺得好好笑.
你家人方面都要拉入來傾數.証明你真係吾輸得.做過路人中肯講句.輸在甘多野屈.甘不如你吾好打喇.
此外.關於re方面.佢地走場你可以繼續 ...
雖然真係輸左.但係係理上對方真係唔岩.所以我地先會作出呢類post.等待龍大既明察秋毫

引用:
原帖由 薯仔系我 於 2011-7-31 18:29 發表

甘樣佢地犯規.你又跟住佢地做?
問題就係尼到.
佢地走逼你地re.你地可以吾走.可以繼續打.
但結果你地走了.甘樣重好意思上訴?
不是離場的問題.問題是對方已經走了4個.雖然我方深想繼續作賽.但並沒有理由5個打1個吧?
如果繼續作賽.豈不是更不公平嗎?

引用:
原帖由 薯仔系我 於 2011-7-31 18:34 發表

我既重點係.佢地走/彈.點解你吾g佢.直接拎分?而要重新開場?
5打1的情況上的確對敵方毫不公平

引用:
原帖由 SerEne-heY 於 2011-7-31 18:37 發表
又學到野了
姐係贏左就唔駛出聲
輸左就話自己有體育精神
以後開場交比我就可以了^^
什麼信7 信8
只要開個場=玩晒
你喜歡這樣說.我們沒有權利牽涉你們的.
但是事實上你們的確違規

引用:
原帖由 薯仔系我 於 2011-7-31 18:37 發表

為何.佢地要re.你地要乖乖就範?
我們只是根據vlan信長比賽盃的規則進行比賽而已

引用:
原帖由 薯仔系我 於 2011-7-31 18:39 發表

竟然你地都話re既數次已超出.甘點解吾g佢?
要公平?ok比你公平.
係你要公平先比佢地re.何不算是人情上的重新作賽?
依加你講完公平.(係因為你話公平先比re).
輸鬼埋.之後就要打1大舊野上來上訴? ...
本人認為上述對話太主觀了.以偏蓋全
再加上.我方澄清一點.我們只是針對於事實.並非針對參賽者

引用:
原帖由 薯仔系我 於 2011-7-31 18:43 發表

但你地不是說是要公平?
有得gg你地吾g.走去重新作賽.
甘樣你地都係沒跟vlan信長比賽盃的規則
正式比賽期間,任何一名成員6等級之後如出現 LAG 機,或隊員不明斷線,比賽仍然會繼續進行
上述只是說明比賽仍然會繼續進行 但並沒有顯示必須進行比賽
我方有權選擇是否作出re的可能性

引用:
原帖由 薯仔系我 於 2011-7-31 18:44 發表

是我以偏蓋全.還是你以偏蓋全.
大家心中有數.
人在做 天在看
抵目以待.

引用:
原帖由 毛撩 於 2011-7-31 18:49 發表
一字記之曰:蠢

根據奧運所提及的條例.參賽者能提出上訴 但需要有證據.
既然我方已經擁有證據.為何不能作出上訴.
同樣信6比賽我深信總會有相似的行為.
難道犯規便能靠勝利來突圍
與你所舉出的奧運例子背道而馳

引用:
原帖由 SerEne-heY 於 2011-7-31 18:51 發表
任何一名成員6等級之後如出現 LAG 機
正式比賽時候如有任何關於LAG機及隊員斷線問題,請於全場未有玩家高於6等級(包括6等級)之前利用公頻提出,(各隊提出機會只得一次)

引用:
原帖由 standbyme 於 2011-7-31 18:57 發表
修合無人見 存心有天知
既打算公平比賽
那你的replay留來有什麼用?
還是有計劃的
打算輸左就上訴
贏了就不了了之?
既然對方有錯在先.我們便不能作出舉報來說明對方違規?
再加上我們只是對事不對人.你們這樣說.我本人更認為你們更有機心去抨擊你們的罪行

引用:
原帖由 DisEw2.pm. 於 2011-7-31 19:00 發表
甘好心你就re完.吾好拎依個籍口黎上訴喇.
re又話你話要公平.公平完輸在結果又用9招上訴.
自編自導自演.又要做英雄,做吾到又要扮慘.
其1.這並非是藉口.而是理由.
其2.對方的確違規.難道對方違規便不應挺身而出?
其3.本人並非自編自導自演 再加上本人亦不想做英雄

引用:
原帖由 standbyme 於 2011-7-31 19:01 發表

那麼事實上是我們犯規
但是 在lag的情況下 你會願意比賽下去?
照你這樣說 就是re了場以後還是lag的話 lag的那一方就已經可以棄權?
我相信咁多位信長玩家都明白
lag住黎玩 仲慘過比人洗泉 ...
那便是你們的問題了.與我們無關

34 123
發新話題