發新話題

省港旗英. vs 鬼知咩

[Close]
引用:
原帖由 forevernadia 於 2011-7-31 22:38 發表

我隊員覺得實力在你之下 代表我覺得?
重點問題係我地一直強調左 你地冇理 我地唔係完左先講出黎 只係你地一直冇理
最後 我地冇同你地和解過 我地強調左no 只係你地一直冇理過我地 你完全比喻不倫 ...
喂  朋友    你強調左no  點解仲要打多2場先?想睇下打唔打得嬴我地 先君子後小人牙??   慾拒還迎?  

真心一問:若果你們勝出了,還會檢舉他們嗎

引用:
原帖由 forevernadia 於 2011-7-31 22:38 發表

我隊員覺得實力在你之下 代表我覺得?
重點問題係我地一直強調左 你地冇理 我地唔係完左先講出黎 只係你地一直冇理
最後 我地冇同你地和解過 我地強調左no 只係你地一直冇理過我地 你完全比喻不倫 ...
根本你1開始有得嬴.又吾嬴.
重有你re個場未爆大本.姐系未代表完場.即刻你方未能gg已經re了.(非爆大本不能當戰勝)
而你重新作賽及重新開場.証明你默默接受我方既意見.
-♥--♥--♥--♥-

講真 跟本係你地自己傻 人地打你打多場就打多場 咁人地叫你去死又唔去死?
輸左就係到賴e樣賴果樣  你明明say左no 咁就咩又要再打 當玩??你要怪既
就怪自己蠢啦r.i.p

引用:
原帖由 CoOLOne 於 2011-7-31 22:43 發表

喂  朋友    你強調左no  點解仲要打多2場先?想睇下打唔打得嬴我地 先君子後小人牙??   慾拒還迎?  
點解可以解釋左咁多次都重要問?
都講左我地係基於體育精神想繼續完埋個賽事佢
講左我地d人成日唔齊 好難得約得齊 咁就索性玩埋落去
信不信由你 呢個就係我地既原因
你接受又好 唔接受又好 我地咁樣選擇 亦唔見得出呢個選擇有錯 or 有任何問題  
同埋 你地可唔可以唔好係咁重覆不停問d已經問左無限次既問題

引用:
原帖由 .GaTEwAy 於 2011-7-31 22:44 發表
根本你1開始有得嬴.又吾嬴.
重有你re個場未爆大本.姐系未代表完場.即刻你方未能gg已經re了.(非爆大本不能當戰勝)
而你重新作賽及重新開場.証明你默默接受我方既意見.
...
我地已經講左唔得  已無默認過你方一廂情願所想既意見
若果係要5v1 打到尾 我地可以咁做 只係我地唔想做而已
點都好 始終係你地犯規 就等評分團隊用雪亮既眼睛去判決吧

咁完埋個賽事  又要重新作賽及重新開場.証明你默默接受我方既意見.    好吧 別再爭論  等待評分團隊的專業判決吧

兩隊都放rp

既然那麼有體育精神,
為何不在打第5,6場先聲明這是友誼切磋,
引起對方誤會

- -
我真係而家先知體育精神係輸左就去捉人戈樣 捉人戈樣

引用:
原帖由 forevernadia 於 2011-7-31 22:52 發表

我地已經講左唔得  已無默認過你方一廂情願所想既意見
若果係要5v1 打到尾 我地可以咁做 只係我地唔想做而已
點都好 始終係你地犯規 就等評分團隊用雪亮既眼睛去判決吧 ...
甘你吾想做.未姐係未完場囉.
未完場姐系未gg.未gg姐系未完比賽.
之後我地就gg你.又係你屎忽行再開場.
問題根本出係你地到.吾輸得就吾好打.
你地開場.我地入場.有咩吾岩?
開場時又吾講系當友2打?你似gag來波
甘樣我話你d rp 系同你打友2既.吾系比賽既.
甘你可以又點樣懶?你y理我地都可以y理.
好地地完場未算囉.係要攪甘多野.

引用:
原帖由 ~心碎~ 於 2011-7-31 22:47 發表
講真 跟本係你地自己傻 人地打你打多場就打多場 咁人地叫你去死又唔去死?
輸左就係到賴e樣賴果樣  你明明say左no 咁就咩又要再打 當玩??你要怪既
就怪自己蠢啦r.i.p ...
其實你地會唔會先入為主左小小?
我地say左no之後再繼續玩 點解你地一定要自然當係比賽 ?點解你地唔可以當係玩?
姐是咁 你地可以好自然覺得係繼續比賽  亦有人會繼續想完埋個比賽而已
你地主觀咁去將自己既思想 放入一個客觀既事實度 根本係毫無道理同毫無根據
我地當係玩 亦係不無道理 因為我地講左no 只有一次機會
事實上我地無馬後炮 我地已經講明左 冇怪任何野 如果我地係使橫手既人 根本就一開始就唔使打落去 何必要博?
原因好簡單 就係我地想玩埋落去 就係咁

引用:
原帖由 最後的二博 於 2011-7-31 22:55 發表
既然那麼有體育精神,
為何不在打第5,6場先聲明這是友誼切磋,
引起對方誤會
咁我認為引起對方誤會雙方都有責任ge
咁點解我講左 只有一次機會 不妥協既時候 對方又唔問呢?
對方唔問我以為對方已經明白 事實上 我地講得出
只有一次機會 不妥協 no 既時候 已經明示左我地唔接受
之後再玩的 明顯就只是在玩埋個賽事而已

引用:
原帖由 小嘻-3- 於 2011-7-31 22:56 發表
- -
我真係而家先知體育精神係輸左就去捉人戈樣 捉人戈樣
體育精神只係努力完成左個賽事佢 你理解下先講

引用:
原帖由 forevernadia 於 2011-7-31 22:57 發表

其實你地會唔會先入為主左小小?
我地say左no之後再繼續玩 點解你地一定要自然當係比賽 ?點解你地唔可以當係玩?
姐是咁 你地可以好自然覺得係繼續比賽  亦有人會繼續想完埋個比賽而已
你地主觀咁去將自己既思想 放 ...
又係gag來.甘你1早有決定.點解吾直接上傳rp.要等我地放rp.你地先放?
又要打埋1大舊野.講到自己幾慘幾慘.

發新話題