發新話題

省港旗英. vs 鬼知咩

[Close]
引用:
原帖由 .GaTEwAy 於 2011-7-31 22:56 發表
甘你吾想做.未姐係未完場囉.
未完場姐系未gg.未gg姐系未完比賽.
之後我地就gg你.又係你屎忽行再開場.
問題根本出係你地到.吾輸得就吾好打.
你地開場.我地入場.有咩吾岩?
開場時又吾講系當友2打?你似gag來波
甘樣我話 ...
你地鍾意點諗我控制唔到 但係唔係用你地d卑鄙思想投放係我地度
冇完場還冇完場 點判我亦都唔知
事實只係你地犯規在先 我地亦明示左 我地光明正大 問心無愧

回復 148# 的帖子

咁你唔一早say 只是想玩埋個賽事?

輸左先講

博乜心照啦

姐係咁
你要講到係信6ser玩友誼
我自問唔敢咁做

支持理性討論
不支持盲目罵戰

引用:
原帖由 .GaTEwAy 於 2011-7-31 23:02 發表
又係gag來.甘你1早有決定.點解吾直接上傳rp.要等我地放rp.你地先放?
又要打埋1大舊野.講到自己幾慘幾慘.
又重覆問問題 你爬番上面我答既野 就解答到你問題

引用:
原帖由 forevernadia 於 2011-7-31 23:00 發表

咁我認為引起對方誤會雙方都有責任ge
咁點解我講左 只有一次機會 不妥協既時候 對方又唔問呢?
對方唔問我以為對方已經明白 事實上 我地講得出
只有一次機會 不妥協 no 既時候 已經明示左我地唔接受
之後再玩的 明顯 ...
即是你上傳的rp並沒有把敵軍大本擊破?

引用:
原帖由 小嘻-3- 於 2011-7-31 23:03 發表
姐係咁
你要講到係信6ser玩友誼
我自問唔敢咁做
從來冇講過玩友2 我地只係完埋一場已知對方犯規既賽事

引用:
原帖由 forevernadia 於 2011-7-31 23:02 發表

你地鍾意點諗我控制唔到 但係唔係用你地d卑鄙思想投放係我地度
冇完場還冇完場 點判我亦都唔知
事實只係你地犯規在先 我地亦明示左 我地光明正大 問心無愧 ...
你地屈機我先屈反你機.你沒完場姐系未gg.尼d野好多人都知.
甘樣未gg.照理係未應該繼續打洛去啊?
-♥--♥--♥--♥-

算了 其實明眼人都好清楚
我說的 要解答的 都解答晒
你地點樣諗我冇得控制

事實就係我地強調左 唔妥協 而你地兩場亦都犯左規
而你地根本所有論點都冇任何有力的證據 確切既內容支持
若果有咩新既問題 我好願意解答 但係請唔好再重覆問一d答左n次既問題
到最後點判就由評分團隊決定 對住d重覆既問題我認為沒再討論既空間
反而想你地答下 點解你地只會話我地輸左就賴 唔會問下自己點解犯左規就賴?

你上傳的rp並沒有把敵軍大本擊破?

大家犯規
有得重賽
Yo^.<

引用:
原帖由 forevernadia 於 2011-7-31 23:09 發表
算了 其實明眼人都好清楚
我說的 要解答的 都解答晒
你地點樣諗我冇得控制

事實就係我地強調左 唔妥協 而你地兩場亦都犯左規
而你地根本所有論點都冇任何有力的證據 確切既內容支持
若果有咩新既問題 我好願意解答 ...
再見88吾送.
-♥--♥--♥--♥-

人地只係識睇真昌
都唔睇下我大佬hey佢
百地單殺長宗兩次

因為真昌(本人)過於強大
傻仔hey在我眼中根本不值一提

你地搞咩來 輸成咁既 ? /////////////////////

發新話題