發新話題

省港旗英. vs 鬼知咩

[Close]
引用:
原帖由 龍之振雄 於 2011-8-1 17:01 發表
由于 省港旗英. 提供的兩場 Replay 有效。
第一場 行路過印度 開場
第二場 standbyme 開場

雙方均完場結束比賽,所以裁定 省港旗英. 勝出

6Lv 前 RE 一次的限制 系指雙方均無異常情況下有人突然出問題。

四、比賽 ...
龍大你好,無論最後判決如何我隊都樂於接受,只是我隊想搞清楚多一點點,故請龍大解答敝團小小疑惑:

1) 首先,龍大你所指6Lv 前 RE 一次的限制 系指雙方均無異常情況(即指LAG?)下有人突然出問題。難道是指只需要單一方有異常情況(即以LAG為理由),便可以於6LV前無限要求RE? 若果真的可以這樣無限RE,我相信這條規則實在設定得有問題,當初龍大亦無明示有此無限RE的可能性,我方何以得悉?故我方一直認定對手犯規會判輸之後,你突然說出有這限制判我方輸,這樣難道對我方公平嗎? 若果是突然增加這種限制的話,鑑於我們當時毫不知情,也應讓我們可以重賽,這樣處理會否對我方更公平一些?

而若所指並非如此的話,小弟相信設此規則之本意是希望雙方都不能多次濫用LAG為藉口無限拖延賽事,而我們在#17提供的4場RP之中,明顯看見無論是任何一方任何人開場對方都說LAG,然後自行離場,這樣難道對我們公平嗎?再者,所有的LAG問題都是對方單方面不斷的提出
無論是我場還是對手場或是轉人開總合共RE的RP竟然有6個之多,RE的次數明顯已超出規則的所限,難道他們這樣沒有犯規嗎,這樣判對手沒有犯規對我們公平嗎?

2) 當得悉對手犯規後,再作的遊戲難道會當成賽事嗎?我們於#17提供的RP明顯顯示出對手早已在前兩場犯了RE的規則。及後所作的賽事即使完場,但之前的則不代表是比賽嗎?簡單而言,前兩場對手的犯規不納於賽果的計算之內,而最後的一場的完場才納於賽果的計算之中,這樣難道對我們公平嗎?

希望龍大能解答敝團的問題,因為我們實在百思不得其解,謝謝。

加油繼續作文
我睇字海都睇到眼訓

之前又話你地羸
而家又話要重賽

掉落地都汁番炸沙
死雞撐飯蓋 jpg:

引用:
原帖由 ____-3- 於 2011-8-1 03:20 發表
還是忍不住手留言
無聊時花生緊果陣
看到了一點東西
03:43 [Allies] 推車威: 真係同佢地講啦不如
03:43 [All] 行路過印度: lag都唔會4秒
03:43 [Allies] 推車威: 第一場 佢地場先 我地下軍
↑打從一開始你地 ...
如果真係意外地發生lag事件.我唔信你會真係cap圖.
如果係cap圖.即係証明左你唔係真係lag而斷左
而係刻意導致自己的網絡發生問題喇
又難怪既.一開波0cp死馬比人3捉.
我明白的

引用:
原帖由 ____-3- 於 2011-8-1 18:42 發表
加油繼續作文
我睇字海都睇到眼訓

之前又話你地羸
而家又話要重賽

掉落地都汁番炸沙
死雞撐飯蓋 jpg: ...
雖然表面證供係對你地有利.再加上龍大完全唔理解成件事而偏向你地.
但係我相信人在做.天在看
自己做過d咩心照啦

人地cap圖就話人故意
你地d replay就唔係故意?
輸唔起就唔好打比賽啦
比賽無必勝的

[quote]原帖由 熙JaiiO_o 於 2011-8-1 19:25 發表
人地cap圖就話人故意
你地d replay就唔係故意?
輸唔起就唔好打比賽啦
比賽無必勝的 [/quote上述既rp全部都係auto replay唔識野既唔好亂講
同埋我地唔係輸唔起

唔係輸唔起
又駛乜做咁多野
- -
心諗
人地判左你就算啦
仲想重賽又乜又乜

龍大都判決左
就吾洗重賽啦
接受現實ok?

下年信七再黎過囉
洗乜而家係到嘈

發生了什麼事

回復 201# 的帖子

輸你輸就拉.狗招吾成功就話要求重賽.你訓能醒味牙
正一死垃_.連地質學家都話你企緊果塊地好有問題.硬到裂
廢話吾多講.吾服氣既.招我_團

(規則系人定.自己諗下咩意思.p.s.我系對事吾對人.我冇話管理員岩)
街埸d人成日走埸架\./

自己上傳的rp本身有問題,還好意思爭取勝利

嘩 時間只差22秒

好可惜

引用:
原帖由 forevernadia 於 2011-8-1 18:21 發表

龍大你好,無論最後判決如何我隊都樂於接受,只是我隊想搞清楚多一點點,故請龍大解答敝團小小疑惑:

1) 首先,龍大你所指6Lv 前 RE 一次的限制 系指雙方均無異常情況(即指LAG?)下有人突然出問題。難道是指只需要單一方有異 ...
就你所講情況,只會被當作是 “試場”,究竟要試多少次場是雙方協定。假如你不接受對方RE, 你可以即時回貼提出,終止比賽,再交由評審裁決,取消一隊或兩隊都取消。但你們最終都已完成2場有效的比賽,之前是否 RE了 n 次都不再重要。

引用:
原帖由 赤‧W 於 2011-8-2 09:31 發表
嘩 時間只差22秒

好可惜
兩場都係我地gg對面
有咩咁可惜

發新話題