發新話題

省港旗英. vs 鬼知咩

[Close]
引用:
原帖由 DisEw2.pm. 於 2011-7-31 19:18 發表
那請你解釋.為何對方走了1個之後.你地要re而吾gg?
並不是走了一個然後RE的.首先.是對方走了4個.然後是我方一名隊友離開
至於RE而唔GG的說法.
只是為了不想用這種手段來嬴取一場的勝利

引用:
原帖由 腦殘丁丁淇 於 2011-7-31 19:21 發表
並不是走了一個然後RE的.首先.是對方走了4個.然後是我方一名隊友離開
至於RE而唔GG的說法.
只是為了不想用這種手段來嬴取一場的勝利
甘你依加輸都係因為你地re咋波.
甘你re完佢地重新入場.順利gg.
你又上訴什麼?
愛你是錯嗎?

引用:
原帖由 DisEw2.pm. 於 2011-7-31 19:21 發表
那麼你re完比人gg.上訴有意思嗎?
我方上訴我意思是指出對方有違規的意思?
難道這樣的意思還不夠嗎?
還需要什麼?
希望不要注入個人的主觀來評論是次上訴

引用:
原帖由 DisEw2.pm. 於 2011-7-31 19:23 發表
甘你依加輸都係因為你地re咋波.
甘你re完佢地重新入場.順利gg.
你又上訴什麼?
再重申一次.是次上訴是希望能夠指出違規的事情.
本人亦希望能夠借此事來讓VLAN的管理員能作一個更好而受玩家愛好的規則日後的信長比賽盃能夠出錯更少的錯漏

引用:
原帖由 DisEw2.pm. 於 2011-7-31 19:21 發表
那麼你re完比人gg.上訴有意思嗎?
是因為要澄清我們只是基於體育精神想完埋賽事, 你明白嗎?
可能你地會覺得人地犯規就唔使講咁多, 直接win左唔使打落去就得啦
但係呢個係見人見智, 你要咁選你可以咁選
但係我地想打埋落去, 交流下, 你地話假又得, 話蠢又得, 知道輸我地會打埋落去, 知道贏我都會打埋落去, 咁樣有問題嗎?

引用:
原帖由 forevernadia 於 2011-7-31 19:26 發表

是因為要澄清我們只是基於體育精神想完埋賽事, 你明白嗎?
可能你地會覺得人地犯規就唔使講咁多, 直接win左唔使打落去就得啦
但係呢個係見人見智, 你要咁選你可以咁選
但係我地想打埋落去, 交流下, 你地話假又得, 話 ...
我想知點解你re完又要捉人犯規.
愛你是錯嗎?

哇 2隊2場 2個RP 正@@~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 DisEw2.pm. 於 2011-7-31 19:27 發表
為什麼你還不理解? 我地只係想繼續玩埋落去, 你幾時先理解到? 玩還玩, 比賽還比賽, 你幾時先分得開?
我地沒有馬後炮, 所有rp的字裡行間我地都有強調 冇妥協 只有一次機會
咁你明未?

引用:
原帖由 forevernadia 於 2011-7-31 19:30 發表

為什麼你還不理解? 我地只係想繼續玩埋落去, 你幾時先理解到? 玩還玩, 比賽還比賽, 你幾時先分得開?
我地沒有馬後炮, 所有rp的字裡行間我地都有強調 冇妥協 只有一次機會
咁你明未? ...
矛盾到乜甘.吾同你嘈係甘先.
愛你是錯嗎?

我明的
魚腩王要入32強而不惜手段

引用:
原帖由 DisEw2.pm. 於 2011-7-31 19:27 發表
對事不對人.事件非常簡單
難道有違規行為.不能上訴嗎?
若vlan玩家經常違規而別人不作出上訴
vlan豈不是一個違規連連的游戲平台嗎?
若vlan的名氣從這件事情每況愈下.
豈不是更少的人流到vlan玩樂?
最後亦不會有刺激而富挑戰性的比賽

引用:
原帖由 DisEw2.pm. 於 2011-7-31 19:32 發表
矛盾到乜甘.吾同你嘈係甘先.
你咁主觀覺得對面犯規就唔可以打落去 唔夠講就話人矛盾 然後閃人... 什麼道理?

引用:
原帖由 小嘻-3- 於 2011-7-31 19:32 發表
我明的
魚腩王要入32強而不惜手段
我明的
對方要入32強而連連違規
我明的

引用:
原帖由 腦殘丁丁淇 於 2011-7-31 19:33 發表
對事不對人.事件非常簡單
難道有違規行為.不能上訴嗎?
若vlan玩家經常違規而別人不作出上訴
vlan豈不是一個違規連連的游戲平台嗎?
若vlan的名氣從這件事情每況愈下.
豈不是更少的人流到vlan玩樂?
最後亦不會有刺激而 ...
你得講好岩~~

引用:
原帖由 伊藤小雪 於 2011-7-31 19:36 發表

你得講好岩~~
感謝你能認同我個人的意見和說法

發新話題