發新話題

省港旗英. vs 鬼知咩

[Close]
引用:
原帖由 forevernadia 於 2011-7-31 19:33 發表

你咁主觀覺得對面犯規就唔可以打落去 唔夠講就話人矛盾 然後閃人... 什麼道理?
我個人主觀吾洗你理下化?我吾想尼到邊成鬧戰.又需要什麼道理?
你吾係連我既主觀都要由你管啊?
愛你是錯嗎?

引用:
原帖由 腦殘丁丁淇 於 2011-7-31 19:34 發表
我明的
對方要入32強而連連違規
我明的
其實有咩可唔可惜
re多幾場就入到32強
你都幾勁下
如果你話我地第一場係靠re黎贏的              ok!

But 我地第二場 上軍 對住你地下軍優勢
更比起第一場快了結你們^^

只可說 32強你們的對手真幸運
能對住你們這些 肺物

引用:
原帖由 DisEw2.pm. 於 2011-7-31 19:40 發表
我個人主觀吾洗你理下化?我吾想尼到邊成鬧戰.又需要什麼道理?
你主觀的話就不要在扮道理 好嗎?
我係好客觀咁以事論事

設規則出黎就係為左公平 你地唔守規則反轉頭話人唔公平 ?? gag

姐係咁 規則就係規則 玩遊戲都要跟規則 唔守規則既人同狗有咩分別

舉個例子:  你去到沙灘游水 果時掛左紅期 唔俾落水 你落左水 跟住個救生員叫你上番黎 佢問點解落水 你會唔會答佢 我落左水姐嘛 都
未有沙魚食我咬我

你會唔會咁答佢! ?

4場RP 都係你地話要RE  唔至一次  機會只得一次  我方有隊友講左話( NO ) 點解你地冇理到 仲要講落去? 事實上果時你地已經犯左規

點解唔認輸呢?  犯左規 自己知 同明知古犯 有乜春分別  ? 跟本就係罪加一等  冇得原諒囉

VLAN定左規則  規矩 就要人去遵守  如果唔係  要評分團隊 要管理員做咩?  你大可以開MH 開踢人外掛 係度放肆
管理員就係要 捉晒依D 犯規既人黎處至  就算捉唔晒 殺一警百  都無壞嫁  大家都係想要一個 冇人犯規既VLAN 大家都想要一個良好既平台  點解你地唔去遵守呢?

03:43 [All] 行路過印度: lag都唔會4秒
03:43 [Allies] 推車威: 第一場 佢地場先 我地下軍
03:43 [All] forevernadia: 最後俾丁丁淇開場先 如何
03:43 [All] CoOLonE: 我地開好冇?
03:43 [All] CoOLonE: lag到反你地
03:43 [All] 觀音威: NO                                   <<<<<<有人說左不可以鳥

你地跟本就冇道理  係度死撐 俾人捉到
你話我地輸左賴地硬 我地大可以話你無理頭ON_8+1 8+1囉  

我地都希望評分團隊 有一雙明目的雙眼

說完 .

引用:
原帖由 forevernadia 於 2011-7-31 19:43 發表

你主觀的話就不要在扮道理 好嗎?
我係好客觀咁以事論事
我都係以事論事.難道你吾比我支持人地d論點?
愛你是錯嗎?

引用:
原帖由 DisEw2.pm. 於 2011-7-31 19:40 發表
你的個人主觀的確我無法管理.但是你的主觀牽涉是次比賽.亦沒有富理性的道理
這樣我話我無法不理會
而且我亦不想發生鬧戰 以免大家傷和氣

引用:
原帖由 DisEw2.pm. 於 2011-7-31 19:44 發表
岩先你又話你主觀, 而家你又話你以事論事, 好矛盾果個似乎係你囉?

引用:
原帖由 DisEw2.pm. 於 2011-7-31 19:44 發表
以事論事的話請不要注入個人主觀而影響事情的客觀性

引用:
原帖由 小嘻-3- 於 2011-7-31 19:41 發表

其實有咩可唔可惜
re多幾場就入到32強
你都幾勁下
如果你話我地第一場係靠re黎贏的              ok!

But 我地第二場 上軍 對住你地下軍優勢
更比起第一場快了結你們^^

只可說 32強你們的對手真幸運
能對住你們 ...
只能說一句心照.
對方只是說我們能夠利用對方的違規而上訴此事
但在我方聯合軍的時候
難道立花道雪斷線一事只是巧合
若想明白箇中事.請DOWNLOAD 我方上載的RP
然後看看最後一場的對話
便明白了

咁你應該一早cap定圖話呢埸吾系比賽只系友誼交流
吾系輸左先去捉人
實力唔夠 用規例搭夠.

引用:
原帖由 Demon.Wind 於 2011-7-31 20:08 發表
咁你應該一早cap定圖話呢埸吾系比賽只系友誼交流
吾系輸左先去捉人
實力唔夠 用規例搭夠.
我強調過 只有一次機會 唔妥協 話左唔得 say晒no 你有冇睇到?

竟然2場都有2個rp...
KaIHaNg

為什麼最後果2場係雙方都順的情況下你們輸了?
一句到未 實力問題
ok?
帥哥寶

引用:
原帖由 寶爺爺 於 2011-7-31 20:35 發表
為什麼最後果2場係雙方都順的情況下你們輸了?
一句到未 實力問題
ok?
實力問題方面.我方承認實力較為差.
但本人卻認為質素比實力更為重要
若實力所佔的比例較大
那我認為就算是勝出.也嬴得不光彩

再加上.對方違規我們應該挺身而出來解決問題
不能只是隻眼開隻眼閉.
若這情況惡化下去
受害者不僅是參賽者
而是整個vlan

發新話題