發新話題

省港旗英. vs 鬼知咩

[Close]

回復 116# 的帖子

你吾識講清楚d話你re左姐系輸架?正系另有居心.諗定輸左用呢d招數?
正一小學_.

規例是讓我們公平 公正的進行比賽   
而 現在我們不是公平 公正地競賽嗎?
雙方不lag 沒有爭議的情況下進行比賽
你覺得有唔公平 唔公正? 難度輸了就是不公平

希望評分團隊 清楚明白我們是在 公平 公正  及雙方沒有爭議的情況下進行及完成比賽

引用:
原帖由 CoOLOne 於 2011-7-31 21:01 發表
規例是讓我們公平 公正的進行比賽   
而 現在我們不是公平 公正地競賽嗎?
雙方不lag 沒有爭議的情況下進行比賽
你覺得有唔公平 唔公正? 難度輸了就是不公平

希望評分團隊 清楚明白我們是在 公平 公正  及雙方沒有 ...
很明顯不是沒有爭議

支持 COOLONE 條廢物

強大
出去食個飯都可以推到12頁(留言人數全64強最多)

本人唔想展開罵戰
管理員團隊如想取得更多消息
可以pm本人

引用:
原帖由 推車威 於 2011-7-31 17:52 發表
致評分團隊,此賽甚有爭議,望能細閱以下字海,聆聽我們的苦聲。

對方兩度違規,僅望評分團隊作出公平合理的判決,以下字海是根據附件的RP逐一作出說明的。

第一場rp,我方為織田軍(推車威為場主),對方在6lv前因為場Lag而提出轉 ...
路過的.....
老老實實
在RE的第2場和第4場時
你們大可以不再戰並付上RP由評分團隊判決
但你們卻是完成了第5,6場並輸後才指出對方有問題
為何要這樣做
如果因此判你地羸
咁第5,6場算咩
佢地不斷RE固之然係唔岩
你地接受仲打左第5,6場輸左先嘈
係超錯
輸左仲要吹到第5,6場係玩唔係比賽.......
更老老實實
如果你地博到重賽
你地夠唔夠實力同人打先?
無謂輸左係到嘈再輸咁樣衰(真心).........

引用:
原帖由 forevernadia 於 2011-7-31 21:03 發表

很明顯不是沒有爭議
如果有爭議仲打落去?唔即時停止?  你唔講出黎邊個知?個陣你唔講出黎 而家先講:-o

引用:
原帖由 回光反照 於 2011-7-31 22:14 發表

路過的.....
老老實實
在RE的第2場和第4場時
你們大可以不再戰並付上RP由評分團隊判決
但你們卻是完成了第5,6場並輸後才指出對方有問題
為何要這樣做
如果因此判你地羸
咁第5,6場算咩
佢地不斷RE固之然係唔岩
你地 ...
其實我真係明白好多人會好陰謀論咁諗我地
亦有好多人會話我地好蠢
但係我地只係想完埋佢 玩落去 可能我地同好多人唔同 我地5個人要約得埋一齊 打場認認真真既團戰既機會真係唔多
所以我地真係唔想晒左個機會 都係果句 即使預左輸 我地都應該打落去作戰到底
但係預左贏難道就唔可以打落去完埋佢嗎  而事實上我地真係強調過 只有一次機會 講到明唔俾再re
我地沒有馬後炮 我地有實牙實齒強調過 而對手既回答只係"咁98" "那98"

的確對手犯左規 就應該判輸 所以我地沒想過重賽
然而 我地沒有怕任何實力問題 亦不感到實力在對手之下
只係若果最後被判重賽 我地只會無奈咁接受
但若果最後我地被判輸 我只感慨原來犯完規 只要人地同你玩落去 就可以當冇犯過規 咁既規例我真係無言

引用:
原帖由 CoOLOne 於 2011-7-31 22:25 發表

如果有爭議仲打落去?唔即時停止?  你唔講出黎邊個知?個陣你唔講出黎 而家先講:-o
當時已經強調左只有一次機會 我地個個都話no 唔re
但係你地有理我地嗎? 我地有講 你地有理嗎? 你地唔知嗎? 我地對話講得唔清楚嗎? 我地從來都冇之後先講番出黎囉
只係你地選擇唔理 你地選擇沉默  之後就將責任推係我方身上?

引用:
原帖由 腦殘丁丁淇 於 2011-7-31 20:40 發表
實力問題方面.我方承認實力較為差.
但本人卻認為質素比實力更為重要
若實力所佔的比例較大
那我認為就算是勝出.也嬴得不光彩
你的隊友都認了實力再我們之下  你還不認:-o
重點問題:  你唔即時停止同上傳單方的rp? 點解要跟我地打2場"公平"比賽後先講出黎?
唔係人地好陰謀倫咁諗你地  係你地令人要陰謀倫咁諗你地
你話"但若果最後我地被判輸 我只感慨原來犯完規 只要人地同你玩落去 就可以當冇犯過規 咁既規例我真係無言"   我打過比喻 而家情況就好似庭外和解咁  唔通庭外完之後可以告反人地 ?   別講笑吧 朋友

引用:
原帖由 forevernadia 於 2011-7-31 22:28 發表

其實我真係明白好多人會好陰謀論咁諗我地
亦有好多人會話我地好蠢
但係我地只係想完埋佢 玩落去 可能我地同好多人唔同 我地5個人要約得埋一齊 打場認認真真既團戰既機會真係唔多
所以我地真係唔想晒左個機會 都係 ...
哇.乜鬼野Y理?你地馬後砲堅係勁.
-♥--♥--♥--♥-

低級到  ..   話公平同人打

輸左屈人犯規

真係有料

引用:
原帖由 CoOLOne 於 2011-7-31 22:35 發表

你的隊友都認了實力再我們之下  你還不認:-o
重點問題:  你唔即時停止同上傳單方的rp? 點解要跟我地打2場"公平"比賽後先講出黎?
唔係人地好陰謀倫咁諗你地  係你地令人要陰謀倫咁諗你地
你話"但若果最後我地被 ...
我隊員覺得實力在你之下 代表我覺得?
重點問題係我地一直強調左 你地冇理 我地唔係完左先講出黎 只係你地一直冇理
最後 我地冇同你地和解過 我地強調左no 只係你地一直冇理過我地 你完全比喻不倫

引用:
原帖由 .GaTEwAy 於 2011-7-31 22:35 發表
哇.乜鬼野Y理?你地馬後砲堅係勁.
又係一堆完全冇內容 完全回答唔到我問題既句子
你地不如解答下
1)你地明顯犯規 點解重可以咁大條道理 ?
2)我地一直講no re 不妥協 只有一次機會 何處馬後炮?:handshake

引用:
原帖由 坦克戰車 於 2011-7-31 22:38 發表
低級到  ..   話公平同人打

輸左屈人犯規

真係有料
唔清楚請唔好亂講
首先 我地無屈過人犯規 事實佢地係犯規
第二 我亦都唔認為 不停re 之後再打係對我地公平  如果咁樣係公平 vlan就唔使set條規出黎 你理唔理解到?

發新話題