33 123
發新話題

省港旗英. vs 鬼知咩

[Close]
嘩 我果然神抽王

我地完全mo支持者 sosad

人在做 天在看

引用:
原帖由 ____-3- 於 2011-7-31 18:42 發表
雙方也一直在說公平兩字
但什麼是公平??
我方隊員lag + delay 繼續作賽就是公平??
我方彈了一人繼續作賽是公平??
既然雙方都說了想在繼續情況下完成比賽
那不是應該在一個兩方都滿意的情況下作交流??
只在一個優勢在 ...
原來違反規則的是公平, 根據規則上訴的是不公平

引用:
原帖由 ____-3- 於 2011-7-31 19:01 發表
03:40 [All] 小嘻-3-: 好de
03:40 [All] ____-3-: 隻今川
03:42 [All] ____-3-: 好de
03:43 The game has been paused.
03:43 [All] 腦殘丁丁淇: 當初你地要軍而已
03:43 [All] Standbyme: 我企定定- -
03:43 [All]  ...
我只有話最後俾丁丁淇開場, 但係你地冇妥協
而我係話轉軍打了,冇錯, 但係轉軍打既係第二場了, 句子之間我已經強調只有一次機會, 你們也沒有反駁我, 明白嗎?

03:43 [All] forevernadia: 各隊只可提出1次
03:43 [All] forevernadia: ?
03:43 [All] CoOLonE: 但你地唔比我地開:-o
03:43 [All] SerEne-heY: 咁我地上軍先
03:43 [All] forevernadia: 好
03:43 [All] 觀音威: ok
03:43 [All] 行路過印度: 98

引用:
原帖由 DisEw2.pm. 於 2011-7-31 19:10 發表
1)理由?你用公平黎去re.之後就以違規來上訴?這是理由?
2)違規是從你方引出.你不選擇重新作賽.就不會這麼.竟然你選擇re.輸了就以這做上訴理由?
3)你不是自編自導自演?那麼你公平>re>以此作上訴理由 難道不是自編自導 ...
1) 我地有講過要RE嗎? 由頭到尾都係對方
2) 要5V1嗎? 為什麼之後不可以繼續完埋賽事? 一定要咁無體育精神嗎? 要好似果d 唔夠分入既隊棄權唔打最後一場咁先叫道理? 5個人難得約埋左一齊玩, 我地只係想打落去就唔得了嗎?
3) 我地之前g-force對手違規我地都有繼續打落去, 我地真係熱心想打信長, 但係我地知道打信長還打信長, 比賽點都要跟番規則做人, 明無?

引用:
原帖由 DisEw2.pm. 於 2011-7-31 19:18 發表
那請你解釋.為何對方走了1個之後.你地要re而吾gg?
勞煩你睇睇rp吧, 對面係十秒之內走左4個, 這樣gg有意思嗎?

引用:
原帖由 DisEw2.pm. 於 2011-7-31 19:21 發表
那麼你re完比人gg.上訴有意思嗎?
是因為要澄清我們只是基於體育精神想完埋賽事, 你明白嗎?
可能你地會覺得人地犯規就唔使講咁多, 直接win左唔使打落去就得啦
但係呢個係見人見智, 你要咁選你可以咁選
但係我地想打埋落去, 交流下, 你地話假又得, 話蠢又得, 知道輸我地會打埋落去, 知道贏我都會打埋落去, 咁樣有問題嗎?

引用:
原帖由 DisEw2.pm. 於 2011-7-31 19:27 發表
我想知點解你re完又要捉人犯規.
為什麼你還不理解? 我地只係想繼續玩埋落去, 你幾時先理解到? 玩還玩, 比賽還比賽, 你幾時先分得開?
我地沒有馬後炮, 所有rp的字裡行間我地都有強調 冇妥協 只有一次機會
咁你明未?

引用:
原帖由 DisEw2.pm. 於 2011-7-31 19:32 發表
矛盾到乜甘.吾同你嘈係甘先.
你咁主觀覺得對面犯規就唔可以打落去 唔夠講就話人矛盾 然後閃人... 什麼道理?

引用:
原帖由 DisEw2.pm. 於 2011-7-31 19:40 發表
我個人主觀吾洗你理下化?我吾想尼到邊成鬧戰.又需要什麼道理?
你吾係連我既主觀都要由你管啊?
你主觀的話就不要在扮道理 好嗎?
我係好客觀咁以事論事

引用:
原帖由 DisEw2.pm. 於 2011-7-31 19:44 發表
我都係以事論事.難道你吾比我支持人地d論點?
岩先你又話你主觀, 而家你又話你以事論事, 好矛盾果個似乎係你囉?

引用:
原帖由 Demon.Wind 於 2011-7-31 20:08 發表
咁你應該一早cap定圖話呢埸吾系比賽只系友誼交流
吾系輸左先去捉人
實力唔夠 用規例搭夠.
我強調過 只有一次機會 唔妥協 話左唔得 say晒no 你有冇睇到?

引用:
原帖由 CoOLOne 於 2011-7-31 21:01 發表
規例是讓我們公平 公正的進行比賽   
而 現在我們不是公平 公正地競賽嗎?
雙方不lag 沒有爭議的情況下進行比賽
你覺得有唔公平 唔公正? 難度輸了就是不公平

希望評分團隊 清楚明白我們是在 公平 公正  及雙方沒有 ...
很明顯不是沒有爭議

引用:
原帖由 回光反照 於 2011-7-31 22:14 發表

路過的.....
老老實實
在RE的第2場和第4場時
你們大可以不再戰並付上RP由評分團隊判決
但你們卻是完成了第5,6場並輸後才指出對方有問題
為何要這樣做
如果因此判你地羸
咁第5,6場算咩
佢地不斷RE固之然係唔岩
你地 ...
其實我真係明白好多人會好陰謀論咁諗我地
亦有好多人會話我地好蠢
但係我地只係想完埋佢 玩落去 可能我地同好多人唔同 我地5個人要約得埋一齊 打場認認真真既團戰既機會真係唔多
所以我地真係唔想晒左個機會 都係果句 即使預左輸 我地都應該打落去作戰到底
但係預左贏難道就唔可以打落去完埋佢嗎  而事實上我地真係強調過 只有一次機會 講到明唔俾再re
我地沒有馬後炮 我地有實牙實齒強調過 而對手既回答只係"咁98" "那98"

的確對手犯左規 就應該判輸 所以我地沒想過重賽
然而 我地沒有怕任何實力問題 亦不感到實力在對手之下
只係若果最後被判重賽 我地只會無奈咁接受
但若果最後我地被判輸 我只感慨原來犯完規 只要人地同你玩落去 就可以當冇犯過規 咁既規例我真係無言

33 123
發新話題