發新話題

省港旗英. vs 鬼知咩

[Close]
引用:
原帖由 forevernadia 於 2011-7-31 22:28 發表

其實我真係明白好多人會好陰謀論咁諗我地
亦有好多人會話我地好蠢
但係我地只係想完埋佢 玩落去 可能我地同好多人唔同 我地5個人要約得埋一齊 打場認認真真既團戰既機會真係唔多
所以我地真係唔想晒左個機會 都係 ...
哇.乜鬼野Y理?你地馬後砲堅係勁.
-♥--♥--♥--♥-

引用:
原帖由 forevernadia 於 2011-7-31 22:38 發表

我隊員覺得實力在你之下 代表我覺得?
重點問題係我地一直強調左 你地冇理 我地唔係完左先講出黎 只係你地一直冇理
最後 我地冇同你地和解過 我地強調左no 只係你地一直冇理過我地 你完全比喻不倫 ...
根本你1開始有得嬴.又吾嬴.
重有你re個場未爆大本.姐系未代表完場.即刻你方未能gg已經re了.(非爆大本不能當戰勝)
而你重新作賽及重新開場.証明你默默接受我方既意見.

引用:
原帖由 forevernadia 於 2011-7-31 22:52 發表

我地已經講左唔得  已無默認過你方一廂情願所想既意見
若果係要5v1 打到尾 我地可以咁做 只係我地唔想做而已
點都好 始終係你地犯規 就等評分團隊用雪亮既眼睛去判決吧 ...
甘你吾想做.未姐係未完場囉.
未完場姐系未gg.未gg姐系未完比賽.
之後我地就gg你.又係你屎忽行再開場.
問題根本出係你地到.吾輸得就吾好打.
你地開場.我地入場.有咩吾岩?
開場時又吾講系當友2打?你似gag來波
甘樣我話你d rp 系同你打友2既.吾系比賽既.
甘你可以又點樣懶?你y理我地都可以y理.
好地地完場未算囉.係要攪甘多野.

引用:
原帖由 forevernadia 於 2011-7-31 22:57 發表

其實你地會唔會先入為主左小小?
我地say左no之後再繼續玩 點解你地一定要自然當係比賽 ?點解你地唔可以當係玩?
姐是咁 你地可以好自然覺得係繼續比賽  亦有人會繼續想完埋個比賽而已
你地主觀咁去將自己既思想 放 ...
又係gag來.甘你1早有決定.點解吾直接上傳rp.要等我地放rp.你地先放?
又要打埋1大舊野.講到自己幾慘幾慘.

引用:
原帖由 forevernadia 於 2011-7-31 23:02 發表

你地鍾意點諗我控制唔到 但係唔係用你地d卑鄙思想投放係我地度
冇完場還冇完場 點判我亦都唔知
事實只係你地犯規在先 我地亦明示左 我地光明正大 問心無愧 ...
你地屈機我先屈反你機.你沒完場姐系未gg.尼d野好多人都知.
甘樣未gg.照理係未應該繼續打洛去啊?

引用:
原帖由 forevernadia 於 2011-7-31 23:09 發表
算了 其實明眼人都好清楚
我說的 要解答的 都解答晒
你地點樣諗我冇得控制

事實就係我地強調左 唔妥協 而你地兩場亦都犯左規
而你地根本所有論點都冇任何有力的證據 確切既內容支持
若果有咩新既問題 我好願意解答 ...
再見88吾送.

發新話題