發新話題

省港旗英. vs 鬼知咩

[Close]
路過,但係見到尼句 >> 我方隊友因被家人糾纏多次,根本無法專心作賽。覺得好好笑.
你家人方面都要拉入來傾數.証明你真係吾輸得.做過路人中肯講句.輸在甘多野屈.甘不如你吾好打喇.
此外.關於re方面.佢地走場你可以繼續打.點解你又要走尼?你1走就要付上一定既責任嫁喇.
輸就輸.嘈黎做乜?

引用:
原帖由 血色入侵 於 2011-7-31 18:25 發表
輸左我地認.
但係兒家個問題係發生係事實方面上.
唔通犯規都唔出聲?
甘樣佢地犯規.你又跟住佢地做?
問題就係尼到.
佢地走逼你地re.你地可以吾走.可以繼續打.
但結果你地走了.甘樣重好意思上訴?

引用:
原帖由 腦殘丁丁淇 於 2011-7-31 18:30 發表
雖然真係輸左.但係係理上對方真係唔岩.所以我地先會作出呢類post.等待龍大既明察秋毫
我既重點係.佢地走/彈.點解你吾g佢.直接拎分?而要重新開場?

引用:
原帖由 推車威 於 2011-7-31 18:33 發表

其實lag唔lag真係冇辦法,我地都re左次轉左人,你地重想點? 特別重賽方面規則列明左只可以提出一次,而你地提出次數竟多達4次,你們好像沒有發現一個最大的問題係你地要強行re,事實上你地係違左規 ...
為何.佢地要re.你地要乖乖就範?

引用:
原帖由 腦殘丁丁淇 於 2011-7-31 18:36 發表
不是離場的問題.問題是對方已經走了4個.雖然我方深想繼續作賽.但並沒有理由5個打1個吧?
如果繼續作賽.豈不是更不公平嗎?
竟然你地都話re既數次已超出.甘點解吾g佢?
要公平?ok比你公平.
係你要公平先比佢地re.何不算是人情上的重新作賽?
依加你講完公平.(係因為你話公平先比re).
輸鬼埋.之後就要打1大舊野上來上訴?

引用:
原帖由 腦殘丁丁淇 於 2011-7-31 18:40 發表
我們只是根據vlan信長比賽盃的規則進行比賽而已
但你地不是說是要公平?
有得gg你地吾g.走去重新作賽.
甘樣你地都係沒跟vlan信長比賽盃的規則

引用:
原帖由 腦殘丁丁淇 於 2011-7-31 18:42 發表
本人認為上述對話太主觀了.以偏蓋全
再加上.我方澄清一點.我們只是針對於事實.並非針對參賽者
是我以偏蓋全.還是你以偏蓋全.
大家心中有數.

發新話題