發新話題

省港旗英. vs 鬼知咩

[Close]
K哥加油
愛你是錯嗎?

引用:
原帖由 ____-3- 於 2011-7-30 15:23 發表

你是誰
CCH
愛你是錯嗎?

K哥真強.聽閒你地團有個人叫CCH的人.
他好像很強.可以把他介紹給我?
愛你是錯嗎?

引用:
原帖由 腦殘丁丁淇 於 2011-7-31 18:50 發表
正式比賽期間,任何一名成員6等級之後如出現 LAG 機,或隊員不明斷線,比賽仍然會繼續進行
上述只是說明比賽仍然會繼續進行 但並沒有顯示必須進行比賽
我方有權選擇是否作出re的可能性 ...
甘好心你就re完.吾好拎依個籍口黎上訴喇.
re又話你話要公平.公平完輸在結果又用9招上訴.
自編自導自演.又要做英雄,做吾到又要扮慘.
愛你是錯嗎?

引用:
原帖由 腦殘丁丁淇 於 2011-7-31 19:03 發表
其1.這並非是藉口.而是理由.
其2.對方的確違規.難道對方違規便不應挺身而出?
其3.本人並非自編自導自演 再加上本人亦不想做英雄
1)理由?你用公平黎去re.之後就以違規來上訴?這是理由?
2)違規是從你方引出.你不選擇重新作賽.就不會這麼.竟然你選擇re.輸了就以這做上訴理由?
3)你不是自編自導自演?那麼你公平>re>以此作上訴理由 難道不是自編自導自演.
那麼不是.即是幫自己舖定後路?
愛你是錯嗎?

引用:
原帖由 腦殘丁丁淇 於 2011-7-31 19:16 發表
1.我方並沒有re的意思.是對方而已
2.違規並非從我方引出.再加上並沒有re的意思
3.我真的不是自編自導自演.而且從頭到尾我方並沒有re的意思.
若想查出真相.請看rp吧.

本人亦認為.你完全誤會整件事情.
請看清整件事 ...
那請你解釋.為何對方走了1個之後.你地要re而吾gg?
愛你是錯嗎?

引用:
原帖由 forevernadia 於 2011-7-31 19:20 發表

勞煩你睇睇rp吧, 對面係十秒之內走左4個, 這樣gg有意思嗎?
那麼你re完比人gg.上訴有意思嗎?
愛你是錯嗎?

引用:
原帖由 腦殘丁丁淇 於 2011-7-31 19:21 發表
並不是走了一個然後RE的.首先.是對方走了4個.然後是我方一名隊友離開
至於RE而唔GG的說法.
只是為了不想用這種手段來嬴取一場的勝利
甘你依加輸都係因為你地re咋波.
甘你re完佢地重新入場.順利gg.
你又上訴什麼?
愛你是錯嗎?

引用:
原帖由 forevernadia 於 2011-7-31 19:26 發表

是因為要澄清我們只是基於體育精神想完埋賽事, 你明白嗎?
可能你地會覺得人地犯規就唔使講咁多, 直接win左唔使打落去就得啦
但係呢個係見人見智, 你要咁選你可以咁選
但係我地想打埋落去, 交流下, 你地話假又得, 話 ...
我想知點解你re完又要捉人犯規.
愛你是錯嗎?

引用:
原帖由 forevernadia 於 2011-7-31 19:30 發表

為什麼你還不理解? 我地只係想繼續玩埋落去, 你幾時先理解到? 玩還玩, 比賽還比賽, 你幾時先分得開?
我地沒有馬後炮, 所有rp的字裡行間我地都有強調 冇妥協 只有一次機會
咁你明未? ...
矛盾到乜甘.吾同你嘈係甘先.
愛你是錯嗎?

引用:
原帖由 forevernadia 於 2011-7-31 19:33 發表

你咁主觀覺得對面犯規就唔可以打落去 唔夠講就話人矛盾 然後閃人... 什麼道理?
我個人主觀吾洗你理下化?我吾想尼到邊成鬧戰.又需要什麼道理?
你吾係連我既主觀都要由你管啊?
愛你是錯嗎?

引用:
原帖由 forevernadia 於 2011-7-31 19:43 發表

你主觀的話就不要在扮道理 好嗎?
我係好客觀咁以事論事
我都係以事論事.難道你吾比我支持人地d論點?
愛你是錯嗎?

發新話題