33 123
發新話題

省港旗英. vs 鬼知咩

[Close]
引用:
原帖由 ____-3- 於 2011-8-1 03:20 發表
還是忍不住手留言
無聊時花生緊果陣
看到了一點東西
03:43 [Allies] 推車威: 真係同佢地講啦不如
03:43 [All] 行路過印度: lag都唔會4秒
03:43 [Allies] 推車威: 第一場 佢地場先 我地下軍
↑打從一開始你地 ...
又係重覆既問題 見你講得咁開心咁有道理 我再答你一次

1) 我地提出左係只係一次機會 講轉場講ok係轉聯合軍了 已經係第二場 你明了嗎?
2) 我地完既唔係咩友誼賽事 只係繼續完成埋一場已知勝負既賽事 你搞清楚
3) 即使最後你係斷線 都冇理由全部人就離場 強行結束賽事 可以代表d咩? 人地斷2個咪1樣咁打 而家係你地開場你地斷 賴番我地轉頭?
4) 只係你地單方面覺得唔LAG好順既情況下開賽好公平, 我地俾你地玩左咁多次個個燥晒底, 搞到玩唔出水準, 我唔覺得對我地有咩公平 講完 (我知實有好多小朋友會話我燥底都玩得出水準, 我答埋先, 唔係個個人都得, 簡單D黎講, 你得我唔得, 咁對我地公平?)

PS: 唔好講到自己好有道理咁 我既問題你就答唔到 你既問題我就答晒 唔知你死啄D咩
重有 如果係要搵人入黎搭馬既 都係補救道理不足姐

引用:
原帖由 中出牆紙. 於 2011-8-1 13:26 發表
訓醒未? 我見你平時個個扮大人個個forevernadia 都好清楚規則架?
點解連對面犯左規走左場都仲可以繼續打都唔知?
你地唔係好講道理架? 做乜一二再再二三咁樣迴避人地既問題?
我見你地好講道理架喎 ...
全部都答晒 就係5v1冇意思 而事實係對面犯左規 點判我唔知 你地死啄既位我全部都答晒 唔好不停死啄啦好唔好?
你地講黎講去都係淨係識死啄 我問既野就冇人一個人答到

所以this post最後了 唔想再應 好無謂 答完又重覆答又重覆答
都唔知你地幾時先理解到 定係唔想理解要繼續用埋d歪理屈人

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2011-8-1 17:01 發表
由于 省港旗英. 提供的兩場 Replay 有效。
第一場 行路過印度 開場
第二場 standbyme 開場

雙方均完場結束比賽,所以裁定 省港旗英. 勝出

6Lv 前 RE 一次的限制 系指雙方均無異常情況下有人突然出問題。

四、比賽 ...
龍大你好,無論最後判決如何我隊都樂於接受,只是我隊想搞清楚多一點點,故請龍大解答敝團小小疑惑:

1) 首先,龍大你所指6Lv 前 RE 一次的限制 系指雙方均無異常情況(即指LAG?)下有人突然出問題。難道是指只需要單一方有異常情況(即以LAG為理由),便可以於6LV前無限要求RE? 若果真的可以這樣無限RE,我相信這條規則實在設定得有問題,當初龍大亦無明示有此無限RE的可能性,我方何以得悉?故我方一直認定對手犯規會判輸之後,你突然說出有這限制判我方輸,這樣難道對我方公平嗎? 若果是突然增加這種限制的話,鑑於我們當時毫不知情,也應讓我們可以重賽,這樣處理會否對我方更公平一些?

而若所指並非如此的話,小弟相信設此規則之本意是希望雙方都不能多次濫用LAG為藉口無限拖延賽事,而我們在#17提供的4場RP之中,明顯看見無論是任何一方任何人開場對方都說LAG,然後自行離場,這樣難道對我們公平嗎?再者,所有的LAG問題都是對方單方面不斷的提出
無論是我場還是對手場或是轉人開總合共RE的RP竟然有6個之多,RE的次數明顯已超出規則的所限,難道他們這樣沒有犯規嗎,這樣判對手沒有犯規對我們公平嗎?

2) 當得悉對手犯規後,再作的遊戲難道會當成賽事嗎?我們於#17提供的RP明顯顯示出對手早已在前兩場犯了RE的規則。及後所作的賽事即使完場,但之前的則不代表是比賽嗎?簡單而言,前兩場對手的犯規不納於賽果的計算之內,而最後的一場的完場才納於賽果的計算之中,這樣難道對我們公平嗎?

希望龍大能解答敝團的問題,因為我們實在百思不得其解,謝謝。

33 123
發新話題