發新話題

ζ瘋貓ヾ vs ★OnCe」

[Close]
頂-,- 棄保制搞到人好頭痛, 好似玩緊心理戰咁@@
岩岩你地有人話趕時間果陣你地保毛,搞到有D快攻FEEL-.-''
點知D英一出.......大件事鳥, 未打都諗到個會戰會變得好慘
硬漢毒武&硬毒婦人靈氣慢,再配隱形硬輔,佐佐長船都R哂痕..
我地D輔手極速比武田開大追死哂=.=,.果兩公婆一齊行再咬主,,
咁就369清左場......................-.-

引用:
原帖由 ★°VerysM. 於 2011-7-31 17:33 發表
我已經看完第1場rp  再看緊第2場rp。 吾係因為同瓜d咩恩怨  而替你地不甘心  既然你講到我咁  我都無謂再說  有緣交流一下 但過了信6 可能沒有機會....              只是小小的看法 純個人意見。 ...
我都覺得無機會啦 信六之前佢地以經成日魔獸世界唔打信
信六之後 = del war3嫁喇

ytc 睇左第一場?_?
個武田聽講幾勁 有無留意到

引用:
原帖由 ★°VerysM. 於 2011-7-31 17:33 發表
我已經看完第1場rp  再看緊第2場rp。 吾係因為同瓜d咩恩怨  而替你地不甘心  既然你講到我咁  我都無謂再說  有緣交流一下 但過了信6 可能沒有機會....              只是小小的看法 純個人意見。 ...
有心喇你, 不過比賽果幾個都覺得新陣很好玩,沒人有怨言半句
因此你都唔需要替我地唔甘心,其實信六完定唔完都可以交流,
只不過係睇下雙方接唔接o.o

等我親手送你地去地獄
yoyoyoyo

引用:
原帖由 SPERM_M 於 2011-7-31 17:35 發表

我都覺得無機會啦 信六之前佢地以經成日魔獸世界唔打信
信六之後 = del war3嫁喇
我都替你不甘心 紅狗。  在比賽出奇陣/新陣 真是很不理智的做法  我都清楚明白到你地 係好感性既人.... 所以 寄托在信7吧 if 你地還堅守在一起至下年同樣時間。

頂你 副本開團喇日本 ~!  快d 上線 ~ 信6哂左好鬼多時間

引用:
原帖由 ようた 於 2011-7-31 17:37 發表

有心喇你, 不過比賽果幾個都覺得新陣很好玩,沒人有怨言半句
因此你都唔需要替我地唔甘心,其實信六完定唔完都可以交流,
只不過係睇下雙方接唔接o.o ...
個陣係你出  梗係冇人敢有半句怨言啦。

引用:
原帖由 ようた 於 2011-7-31 17:34 發表
頂-,- 棄保制搞到人好頭痛, 好似玩緊心理戰咁@@
岩岩你地有人話趕時間果陣你地保毛,搞到有D快攻FEEL-.-''
點知D英一出.......大件事鳥, 未打都諗到個會戰會變得好慘
硬漢毒武&硬毒婦人靈氣慢,再配隱形硬輔,佐佐長船 ...
哈.我地有練習麻.
我依家返工都冇乜開始練了.
之前輸比tk 2場.1路認為吾會甘快out.
覺得吾洗甘快練習拉.
但當輸佐2場之後.我地先開始.
另外.棄保制真系令人好頭痕.
聯合都仍然仲有優勢.

算啦 ~ 系我地掛住玩魔獸世界 冇練信長先會甘姐 ~ 日本念左個陣好耐 我地冇人理佢 去哂玩魔獸世界先甘 ~ 唔緊要啦 我地自己開心咪得囉~!

我又想打丫.. 幾時教我玩~~~~

引用:
原帖由 SekAnD∥水 於 2011-7-31 17:42 發表
算啦 ~ 系我地掛住玩魔獸世界 冇練信長先會甘姐 ~ 日本念左個陣好耐 我地冇人理佢 去哂玩魔獸世界先甘 ~ 唔緊要啦 我地自己開心咪得囉~!
認同.只要開心就是沒錯.

我放工番黎得兩粒中 你地又魔獸世界 /_\

作為路人..本身唔應該多口
但..真心一句 未有足夠既實力就去創新 只會令到大家打到一pat屎咁 如果用一d穩打陣 勝算可以高出好多
最後 : 輸指揮.出陣果件

引用:
原帖由 ★°VerysM. 於 2011-7-31 17:40 發表
個陣係你出  梗係冇人敢有半句怨言啦。
你右唔好屈我=] 唔了解我地唔好亂UP~
個陣係全部人傾住SKYPE開住個BUG圖諗出黎既

100$ 兩場 88
@@@@@@

發新話題