16 12
發新話題

coop2 7v7技能ser 玩家有病

[Close]

coop2 7v7技能ser 玩家有病

事源係我無故比人踢左2次,
第1次我見隊友比人拉左我番後救人,
之後我比char撞左,之後話我唔行,踢我
第2次係我做TANK 6個人呢埋係屋入邊有1個走左,
佢地唔追,咁我就叫佢地追啦,冇人追,我去追,之後我去到就有隻hunter捉左佢
個時已經想踢我話我追前,之後我番後,6個人仲係屋入面
隊友就係咁叫我打車,
我心諗,架車點入屋????????
之後因為我唔打架車入屋比人踢多次
小心呢個ser d人
1個叫kyle好似
我一入佢就votekick

你個ser名係咪叫 coop2 7v7技能ser 玩家有病?
定抑或樓主眼睛有問題 以致發錯區?

引用:
第1次係你自己一個番後(你諗住後面有人?)不過後面的人已經走哂,但係後面一個人都冇,之後你係比smoker(當時我做)拉番你去後面,而你的行為導至全隊玩家番後救你.隨後因有玩家對你既行為不滿所以作出投票踢你,以上係你第一次俾人踢既原因~
引用:
佢地唔追,咁我就叫佢地追啦,冇人追,我去追,之後我去到就有隻hunter ...
第2次做tank比人踢既原因係因為你掛住追一個玩家,未能及時番去打其他玩家導至tank轉手變成電腦tank(注.勁廢)所以你既隊友先作出另一次投票踢你.而唔係你所講既打車入屋.係當時情況,一個有少少智商既人都知道冇可能可以將車打到入當時既屋,所以你所講既..是否有些假?

最後..votekick是一個玩家投票踢人指令,所以係玩家一人一票踢你.可想而知其他玩家對你既不滿

我就係你講果個kyle

事實係 我地發起投票係因為你既態度

你自己諗下你有幾咁串77 但實力呢

話要睇後 點知咪凈係得你一個比人拉走囉 呢個都唔緊要

新手唔識玩入場 我地可以分享我地既經驗比你聽

到你做tank果時

有一個沖走左 我地已經開左幾次咪 叫你睇番後邊既人 前邊果個我地搞

不過我唔知你係咪第一日打l4d 屍死左係要時間重生 你自己都識講有隻hunter捉左佢

咁就已經唔係冇人追啦

好啦 到你番後 你隻tank已經轉左手比電腦啦 累全家咪就係你囉

唔識玩唔緊要 我地開咪講左咁多次

但你既態度又係點?

你有冇諗過個場有咁多人 點解個個都要kick你 又唔見佢地kick我?

我地自己隊投票kick你 次次都係全部人f1贊成kick你架

唱衰人之前唔該諗下自己有咩做錯左先

諗下點解個個都贊成kick你先啦

發起投票kick你既 亦都唔只我一個

你第一次入黎個ser玩架咋 我地會唔會個個針對你啊
你自己好好諗下

引用:
原帖由 王進昆 於 2011-7-29 21:27 發表
佢地唔追,咁我就叫佢地追啦,冇人追,我去追,之後我去到就有隻hunter ...
你好,你是否遊戲名叫 混元霹靂狗 ?
本人是7v7繁化排行技能購物系統場主,當時我不在場,對於你多次被踢一事深感同情
但本人了解後,原來你自身遊戲手法都有問題,玩家故此發動投票踢你出伺服器,同時希望你反省一下為何會被踢?為何投票又會通過?  
踢人投票功能是表現大家對你的認同與否,而你貼名 "7v7技能ser 玩家有病"  是否太過於激烈呢??
另外投訴文章唔應該在 伺服宣傳 區內發貼(錯區),你可以去本伺服宣傳貼內回應,,或者去 抱怨區 都可以無需在此另開新貼

先自我介紹
我係vLan L4D2玩家
遊戲名:SoRA仔

7v7 其實好少話針對一個玩家
第一次玩我地個場
唔緊要
我地可以講你知7v7玩既秘訣

正如今日下午有新手入場
唔識做tank
我都話要votekick
但d人見佢係新手都會部F2

好同意樓上所講
kick係要你果隊大多數人同意
其實我地可能真係有病
但要諗下
既然多數人要你做呢樣野
點解唔去做
正如, 你去天安門大叫共產黨倒台一樣

自我介紹 : -=食肉獸

我都有玩開呢個場, 希望大家相處融洽^^

-=食肉獸,Coop01

引用:
原帖由 moz232323 於 2011-7-29 22:16 發表

第1次係你自己一個番後(你諗住後面有人?)不過後面的人已經走哂,但係後面一個人都冇,之後你係比smoker(當時我做)拉番你去後面,而你的行為導至全隊玩家番後救你.隨後因有玩家對你既行為不滿所以作出投票踢你,以上係你第 ...
第1,我1開始跑最前,我係咪會失驚無神跑番後?,我係番去救人,妳地係要屈我自己沖番後面咁我冇計
第2,我第2次比人踢次前我做緊tank已經跑到番屋入面,我臨比人踢之前我係好清楚聽到2個人話,**侮辱成份**TANK唔打車
      我想講個SER有招技係會down左起番身,我用車打down左好多個已經,咁佢地跑左入屋,你地就係咁開mic叫我打車
      之後話我冇打車所以不滿面要踢我?
第3,我唔係無啦啦沖前追人,我見到個條友跑走左之後仲有5隻屍係間房入面打緊人 咁我驚1隻屍捉唔到佢咁我咪追囉,
       我追之前倖存者係房,跑到番黎倖存者都仲係房,我唔覺得對我地做屍既有咩損失

引用:
原帖由 long3214 於 2011-7-29 22:28 發表

你好,你是否遊戲名叫 混元霹靂狗 ?
本人是7v7繁化排行技能購物系統場主,當時我不在場,對於你多次被踢一事深感同情
但本人了解後,原來你自身遊戲手法都有問題,玩家故此發動投票踢你出伺服器,同時希望你反省一下為何 ...
場主你好,其實我認為我自身本新真係冇咩問題...
我上面已經解釋左,你信邊個就由你啦,我都唔會再入你個SER玩,
你遊戲名係咩?或者下次你在場時,我入黎玩,等你親自作主睇下係咪真係會毛啦啦追人同毛啦啦跑番後

引用:
原帖由 王進昆 於 2011-7-30 00:18 發表

場主你好,其實我認為我自身本新真係冇咩問題...
我上面已經解釋左,你信邊個就由你啦,我都唔會再入你個SER玩,
你遊戲名係咩?或者下次你在場時,我入黎玩,等你親自作主睇下係咪真係會毛啦啦追人同毛啦啦跑番後 ...
我遊戲名叫丸走睪飛,其實我地場有好多不明文規定,如常狗衝唔理後及多次叫到口水乾都唔學技等等,都會發動踢出投票,而你

既情況當時我唔係度啦,咁都係道聽途說各有意見,而對事件唔係咁清楚

我地場同佢他對抗場設定好唔同,下次你試下人地分享玩法時,嘗試接納佢意見,因為輸左唔洗俾人責怪及負責任

最後,大家平心靜氣互相體諒,爭執落去只有浪費時間及費神,我地場好好玩架,一玩上癮你就會愛上, 伺服器宣傳貼

引用:
原帖由 王進昆 於 2011-7-30 00:13 發表

第1,我1開始跑最前,我係咪會失驚無神跑番後?,我係番去救人,妳地係要屈我自己沖番後面咁我冇計
第2,我第2次比人踢次前我做緊tank已經跑到番屋入面,我臨比人踢之前我係好清楚聽到2個人話,**侮辱成份**TANK唔打車
     ...
如果你覺得你所做既一切係岩既,我諗我冇講落去理由!

贈你一句名言:
若說人有病,除非已無病,若要車入屋,先問過用碌
By S級素人

煩咩啊
1. 發錯區
2. 睇都好似系樓主的問題
L4D: 乂囧乂
L4D2: 乂囧乂

認真你就輸了
nnnnnn

回復 14# 的帖子

屈機