36 123
發新話題

更新:No.1 Ex_interp 0.01 Server 20000FPS

[Close]

更新:No.1 Ex_interp 0.01 Server 20000FPS

VLAN唯一0.01伺服器
放棄0.1的假技術,假神反應吧
lawrence1223.no-ip.org:27016
本伺服器會強制更改玩家設定以配合Ex_interp 0.01設定
但不會更改玩家config設定

Lawrence?Who is he?

其實0.1同0.01有咩唔同??

引用:
原帖由 mkmok 於 2011-7-31 20:23 發表
0.1大過0.01
0.1係0.01既10倍

引用:
原帖由 mkmok 於 2011-7-31 20:23 發表

呢D就係0.1強大之處
而0.01唔會有呢D情況出現
所以0.01比較公平同有技術性
0.1求其射,射慢左,反應慢左都會射得中
咁你會選擇0.1定0.01呢?
你地應該認識下0.1用0.01分別

呢個就係0.01
仲有,打GOT5點都會係玩開0.1嗰一方輸,玩開0.01嗰一方贏

仲唔快D黎提高你地嘅槍法

推~~~~~~~~~~~~~~~
A A A g0d舊ac被封

上番去PLS
唔好玩咁多0.1 PLS

咁高fps做咩?
1000fps唔夠咩

引用:
原帖由   ★ckL§ 於 2011-9-13 22:17 發表
咁高fps做咩?
1000fps唔夠咩
因為我開SERVER D FPS會唔穩定
用1000會有時落到100
用40000就最多落到10000
所以用高D FPS
就算點唔穩定SERVER入面都可以好似冇乜變化咁

但係咁高fps 唔驚粒cpu死咩

引用:
原帖由   ★ckL§ 於 2011-9-13 22:46 發表
但係咁高fps 唔驚粒cpu死咩
對我黎講就唔太怕
因為只係用左5-6%

用booster固定佢is ok ;
如果我冇記錯的話ex_interp係指更新既速度.
ex_interp雖然可以係人地走左位之後都射得中,但如果係想射番佢hitbox個下就會射唔中.因為仲未更新個位個值
用番樓主既影片,即係個T閃開左CT都爆到頭,因為張圖更新左,但係個位置值就未更新
在高手與高手較量的情況下,0.1都係差過0.01的

樓主有精神問題
ex_interp 做成的 delay無可能禁大
最多係0.1秒
姐係好明顯受其他因數

精神有問題先用MMTimmer mode 1/2 長開
等陣收到電費單就....
CPU 吾知你又散吾散夠熱
總之

引用:
原帖由 冰水半糖 於 2011-9-14 07:28 發表
樓主有精神問題
最多係0.1秒

姐係好明顯受其他因數

總之 ...
可能你用正常速度肉眼係睇唔到分別
但放番慢鏡係的確有咁大差距
對需要反應黎講0.1秒係可以好耐
正常人反應0.2秒,加上你滑鼠會追住敵人黎郁
速度就已經等於0.1秒
所以係0.1裡面玩得熟練少少就已經好易殺人
比個遊戲你地試下自己有幾好反應
http://www.gameglad.com/play.php?id=skill-test
我最高都係306分

引用:
原帖由 冰水半糖 於 2011-9-14 07:28 發表
樓主有精神問題
最多係0.1秒
姐係好明顯受其他因數

總之 ...
用mmtimer精神有問題就真係精神有問題=.=

+上這個.