發新話題

更新:No.1 Ex_interp 0.01 Server 20000FPS

[Close]
引用:
原帖由 ineedsomehelp 於 2011-9-14 17:18 發表

可能你用正常速度肉眼係睇唔到分別
但放番慢鏡係的確有咁大差距
對需要反應黎講0.1秒係可以好耐
正常人反應0.2秒,加上你滑鼠會追住敵人黎郁
速度就已經等於0.1秒
所以係0.1裡面玩得熟練少少就已經好易殺人
比個遊戲 ...
除左第一個之外-.-其他都average-.-
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 aTTracTive 於 2011-9-17 11:18 發表

除左第一個之外-.-其他都average-.-
最尾個TEST冇理由得50下
Lawrence?Who is he?

咁多人POST我又TEST下先

?_?_?_?_?_??_?_?

之前試過superb不過冇CAP低.3.
終於做到superb出黎
speed test1同3嗰陣隻手好似摩打咁係咁震

引用:
原帖由 No0B 於 2011-10-1 20:15 發表
之前試過superb不過冇CAP低.3.
終於做到superb出黎
speed test1同3嗰陣隻手好似摩打咁係咁震
兄台你的方法同我一樣

可唔可以比防0.1個amxx 我!?

:lol :lol :lol :lol

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2011-10-4 11:45 發表
:lol :lol :lol :lol
點睇你地D reaction都仲係唔夠

引用:
原帖由 ineedsomehelp 於 2011-10-4 17:26 發表

點睇你地D reaction都仲係唔夠
係lor...我成日等佢彈出黎過左0.2秒先禁,+埋禁制已經0.3

why me do that

引用:
原帖由 借粟一燒._. 於 2011-10-5 16:40 發表
http://www.flashgamesnexus.com/flash-games/Skill-Test-2.php
呢個都幾難

回復 28# 的帖子

superb上面仲有godlike...

btw,
有新嘅第3名喇..

引用:
原帖由 借粟一燒._. 於 2011-10-5 18:53 發表
superb上面仲有godlike...

btw,
有新嘅第3名喇..
竟然仲有GODLIKE
失策失策

發新話題