發新話題

[VLAN罪惡]懷疑SPY團請槍

[Close]
唔好煩啦 你check ip 我地就冇請槍 更何況我地根本就唔識228 打rs都要請228? 未免太睇得起自已

引用:
原帖由 佐佐木單中 於 2011-8-2 18:40 發表

唔好對號入座喎
講咩百地 228點做到
我地無講過228咩英喎
冇野,我以為樓主話mr.k係228 =.=get錯

原來係隻game入面彈個人名就叫請槍=.= rs 俾你入到32強又點 你都唔係唔清楚自已既實力

我驚傳到全vlan都知之後 跟住check埋ip,自己_就無謂

SPY請槍既 加我msn 我俾M群對話你

[email protected]   

我真係唔係好信樓主唔係rs d人 如果唔關佢事 會唔會咁得閒係到睇對話?
講真 rs你唔洗用分身ac開post啦~~~~~~~~

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.rand 於 2011-8-2 18:44 發表
我真係唔係好信樓主唔係rs d人 如果唔關佢事 會唔會咁得閒係到睇對話?
講真 rs你唔洗用分身ac開post啦~~~~~~~~
明顯分ac啦

用完個分ac開帖,3樓就扮野..
引用:
原帖由 佐佐木單中 於 2011-8-2 18:27 發表
228係邊個-,-
到到14樓....終於..哈哈   中伏鳥
引用:
原帖由 佐佐木單中 於 2011-8-2 18:40 發表

唔好對號入座喎
講咩百地 228點做到
我地無講過228咩英喎

你未免太睇得起自己了..你這些肥料實力會贏到?
系請槍先會咁

佢地唔想用正身 又有咩關係
我就無咩所謂 反正呢個垃圾ac我要唔要都把就
分身ac就唔可以檢驗 ?
Rs-h0w[R]y0u 醉`
"Have you seen my bear Tibbers?"

引用:
原帖由 HIN少O0 於 2011-8-2 18:50 發表
你未免太睇得起自己了..你這些肥料實力會贏到?
系請槍先會咁
你想點講咪點講 槍就冇請 你要做rs d狗仔我都唔阻你

吹到叫狗爺
bg

引用:
原帖由 佐佐木單中 於 2011-8-2 18:51 發表
佢地唔想用正身 又有咩關係
我就無咩所謂 反正呢個垃圾ac我要唔要都把就
分身ac就唔可以檢驗 ?
你咁想贏咪俾你贏 但係槍我地就冇請架啦 你咪check ip 聯合軍都俾人打到棄權 跟住事後係到捉人請槍-口-

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.rand 於 2011-8-2 18:53 發表

你咁想贏咪俾你贏 但係槍我地就冇請架啦 你咪check ip 聯合軍都俾人打到棄權 跟住事後係到捉人請槍-口-
系唔系真系比佢地贏啊..唔好得個講字
講到幾有大將風範咁..

係狗爺睇唔過眼姐XD 唔係RS D人黎  
狗爺:
幫推  http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... page%3D1&page=1

槍我地就冇槍 我唔會再回應  你要check ip就check

發新話題