發新話題

[VLAN罪惡]懷疑SPY團請槍

[Close]
定係rs請228都輸?

神探rs團

輸5起              

228都回左...你唔信自己add吧  費事話我地9up

笑左我其實問288 對面係邊個
你咁都可以作其他野
服左你 唔信查IP啦唔好嘈咁多細路哥
個場我地有一位隊員係網吧 其他4個係屋企
有實力既就唔怕你喇^___^
[SPY]-Mr.K

咩皮阿?

好老實啦 輸左咪算唔好搞咁多野啦= =

你要搞 點解唔同搵管理員私底下 搞左先要係到公告出黎?

咁樣會影響到好多野發生

SPY近期都夠多負面新聞了

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.I 於 2011-8-2 19:57 發表
SPY近期都夠多負面新聞了
幫你上位            

輸左就話請槍

引用:
原帖由 CoOLJboYo.O 於 2011-8-2 19:55 發表
好老實啦 輸左咪算唔好搞咁多野啦= =

你要搞 點解唔同搵管理員私底下 搞左先要係到公告出黎?

咁樣會影響到好多野發生
私底下SD左 龍大叫我地開POST先會幫手查喎
btw 回spy
個post主題係 "懷疑"
IP就由管理員check
贏輸真係唔係問題
你估我唔知自己咩料咩
死神到完場
我想要一個公道姐
你明?
Rs-h0w[R]y0u 醉`
"Have you seen my bear Tibbers?"

.....當我見到開post人個名 即刻笑左出黎
ggx ID:SamueL.Silly
Vlan ID:ArSilly.
不要追逐我的影子 我只是傳說

狗爺好波。。。。

輸唔起就咪7.7玩啦

等我個人分析一下啦!

首先, http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=272
從228本身個團的SLY個團版入面, 好清楚咁見到Rs應該同SLY本身係認識
問題就來了, 點解228會入SPY擊敗自己D FD呢?我不知道, 我都係路人!

你地可以話我多事, 9唔搭8~都只不過係想比D個人意見作參考

發新話題