發新話題

鬼丸即聖光 vs 譚永發戰隊

[Close]
引用:
原帖由 W_a 於 2011-8-6 23:27 發表
夠了 , 有人提出請槍問題 ,

我會交給管理層處理 .

其他與事件無關的會員 , 請不要留言煽風點火。
查到鬼丸即聖光 請槍又點 佢地都輸左啦 查黎無用

引用:
原帖由 hhway_熙少 於 2011-8-6 23:32 發表

查到鬼丸即聖光 請槍又點 佢地都輸左啦 查黎無用
不是輸贏問題 ,

而是比賽的公平性問題 ,

證實請槍相信不只會判輸就解決事情 ,

以上。
按圖即可進入信長之野望區

回復 32# 的帖子

不過好好教訓arho吧 我知你會公事公辦的..唔會~~~~~~~~~

引用:
原帖由 W_a 於 2011-8-6 23:27 發表
夠了 , 有人提出請槍問題 ,

我會交給管理層處理 .

其他與事件無關的會員 , 請不要留言煽風點火。
你好有型ar>< 你真正義既化身

引用:
原帖由 arho的朋友 於 2011-8-6 23:46 發表
不過好好教訓arho吧 我知你會公事公辦的..唔會~~~~~~~~~
Arho567 我早就在澳一聽過他的事跡
請槍一事,封他ac吧

有冇人可以講我知更多567的事
我想知更多
The.Veronicas

引用:
原帖由 The.Veronicas 於 2011-8-7 01:51 發表
有冇人可以講我知更多567的事
我想知更多
去澳1隨便問幾個人就會知

r  ROYAL又點 我地ROYAL都沒落左啦7.7

引用:
原帖由 [Snow]_WkN 於 7/8/2011 02:02 發表
去澳1隨便問幾個人就會知
我pm你偷偷講我知

我真係忍夠你個arho567 又第一回合請槍請到呢家 arho的朋友根本係arho的槍手

之前比1個月黃金你整片 又唔交片 走埋數
呢加仲要post我Qq2 搞到入唔到vlan

回復 40# 的帖子

我真係跟ARHO的,不過詳細情形好難解釋
我有埸第1場無打出去食飯,搵人入我AC打之後LOSE,第2場我打番之後WIN
我承認我半槍手

引用:
原帖由 CcY雨 於 2011-8-8 22:19 發表
我真係忍夠你個arho567 又第一回合請槍請到呢家 arho的朋友根本係arho的槍手

呢加仲要post我Qq2 搞到入唔到vlan ...
唉 你真係蠢 咁都比佢呃到:'(:'(:'(

引用:
原帖由 ☠_小叉 於 2011-8-8 23:14 發表
唉 你真係蠢 咁都比佢呃到
笑到

咁我果隊咪輸得好唔抵 點計先
ShaDow.Orz

引用:
原帖由 CcY雨 於 8/8/2011 22:19 發表

呢加仲要post我Qq2 搞到入唔到vlan ...
what is qq2

發新話題