發新話題

冰鳥 vs [SPY]

[Close]
引用:
原帖由 閃電暴風俠 於 2011-8-8 23:43 發表
dick我入左元朗食野先知自己冇拎銀包
點算
點算

引用:
原帖由 閃電暴風俠 於 2011-8-8 23:43 發表
點算
我係嗚門

spy自大+自嘲=失敗

我去左元氣食野先發現冇拎銀包 有冇人黎救我?  
因你而在

引用:
原帖由 TK.Kfc 於 2011-8-8 23:48 發表
我去左元氣食野先發現冇拎銀包 有冇人黎救我?  
笑到

-             C.Over★ ' 說:
嬴得好危

replay

首先,吾知咩團既小 學 雞分身可以靜一靜音先..
無可否認兩場都打得好激
而rp對話所提及既所謂''寸咀'' 係針對性同tommy228講的
至於供兵力果度 我諗係VLAN漏洞 因為我打橫睇打直睇 定係倒轉個MON睇 都睇吾到規則吾比供兵力  而且一直比賽都係可以供的例如..S版
輸左就係輸左 不過打得好HAPPY

哈供兵力 算5算係偷雞呀. 可惜.

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.I 於 2011-8-8 23:56 發表
無可否認兩場都打得好激
而rp對話所提及既所謂''寸咀'' 係針對性同tommy228講的
至於供兵力果度 我諗係VLAN漏洞 因為我打橫睇打直睇 定係倒轉個MON睇 都睇吾到規則吾 ...
5、比賽期間,不能分享英雄(包括使用馬匹),亦不能分享使用物品(唯有烤豬、補杖可以幫插、但不可以交易及轉賣);

物品=兵力
唯有烤豬、補杖可以幫插
識5識字?咩叫唯有 :D
有心偷雞 唔怕認wo

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.I 於 2011-8-8 23:56 發表
無可否認兩場都打得好激
至於供兵力果度 我諗係VLAN漏洞 因為我打橫睇打直睇 定係倒轉個MON睇 都睇吾到規則吾 ...
唔係wo 我睇你地rp 話咩屠冰島架wo..又話咩16強見架wo..無實力又要自大..係都入左16強先串嘴都未遲啦 依家咪比rp友笑...仲要抄諸神風計陣

打過GGX/KY0 比賽 都知 兵力係比供 我相信SPY唔會亂咁以身試法 一定知比供先供
如果硬要話呢度係VLAN 我都吹吾漲

星海 上次個場都供過兵力啦= = 有咩所謂

引用:
原帖由 SMu. 於 2011-8-9 00:05 發表
打過GGX/KY0 比賽 都知 兵力係比供 我相信SPY唔會亂咁以身試法 一定知比供先供
如果硬要話呢度係VLAN 我都吹吾漲
依家捉唔捉供兵力都結果1樣了

回復 209# 的帖子

岩阿 所以咪叫你靜音-.-''

發新話題