發新話題

桜 vs MNWLG

[Close]

回復 239# 的帖子

我真系想問.6lv後.你地一問完我地行吾行重賽/re.我地話吾行.
你地果個成員一倒數完.你地就分別連續咁離開遊戲?
反正我就吾信了

回復 241# 的帖子

咁姐系你地網吧問題.咁關我地咩事先.你地彈.我地錯??

引用:
原帖由 ゞMr.HinG 於 2011-8-8 20:06 發表
我真系想問.6lv後.你地一問完我地行吾行重賽/re.我地話吾行.
你地果個成員一倒數完.你地就分別連續咁離開遊戲?
反正我就吾信了
你講得有d唔清楚
係lag既倒數期間,我地覺得分流問題又出現。
所以係倒數仲可以打字你地睇到既情況下,問你地再re定係擇日重賽。
而最後倒數淨番一個人係度,佢認為1.5已經冇意思,所以直接走左。有問題?

引用:
原帖由 ゞMr.HinG 於 2011-8-8 20:07 發表
咁姐系你地網吧問題.咁關我地咩事先.你地彈.我地錯??
一開始已經講晒係分流問題,我話我地係網吧係因為我地都望到其他隊友既電腦,係證明四個一齊彈姐。

並無講過係網吧問題喎。

其實我由最開頭到依家都問左同1條問題
但對面仲未答我
如果第2場都係有第1場咁既情況 係咪都係交俾管理員定奪 而進行第3場?
係未知咩情況 但網絡係有問題 點解仲要接你地第2場?
你地開定場 同我地講規舉
你都識講場場都係 有d問題 點解仲要逼我地繼續進行比賽?
淨係知你地既point 都係指 你地第1場 爆左1個無人既大本當嬴
第2場 我地30分鍾未到 當我地輸
擺到明係有問題 唔好理係咪分流問題 都要逼我地接你地?
係咪第1場都試左幾場
明知第2場都會有d咁既情況
都要照樣打 唔打就囉30分鍾d人未到既規舉黎撻我地? 當我地輸?
我知你地想嬴 我地都想呀 但比賽進級哩d係技術較量 而唔係睇表面

同埋我淨係知你地亂咁估 又話走場 特登之類
咁你教我 點解我地rp見到你地走 你地rp見我地走
點先可以做到 你估我地想?
我地依家仲係0敗 會為左你地咁做= =?
純粹係你地覺得我地哩d係vlan無人識既團隊 會玩哩d招數唔出奇咋
打個比喻 如果我地係果d出名既團隊 有名氣既 你地會唔會咁諗呀 會唔會諗我地特登為左嬴而走場呀?

我覺得30分鐘就真係多餘
講時間規則 好多人只係理星期幾打
都冇理星期幾 既幾點
約星期五/六/一 早d打 唔夜晚打又得既
根本哂氣= =有d重定死左星期五 星期一先打

如果有惡意走場 係check得番 佢係自己走 定cut上網走之類
我相信mnwlg 隊既實力冇需要走場
個人意見 不是炮帖

回復 246# 的帖子

姐系咁.你放大d就吾會威d既.冇必要專登放大
說好的8點開賽.真系要拎規舉撻你既話.8點半就已經要你即刻開波.3打5就真系撻你拿
好拉.等到頸都長埋.心諗吊你母母開得波打得成拉.點知個埸又疾到死.
我仲記得果時百宇1lv殺左隻信.照同你re
點知之後又疾.忍住同你地照打.點知打打下你地又彈機
之後我地爆完你大本都吾上傳rp話重賽.又叫撻你?
知吾知果時已經9點幾.我地幾乎已經預定上軍要快攻.重賽好拉正正常常冇問題
點能知你地又彈.真系粗口左.仲要同我地講re.比著第個.我諗同我一樣彩你都傻

你地實力方面我十分認同.因為我都有同你地交手過
但系你咁能樣.邊個會吾火.仲要陪你癲

然後呢?
你其實係想講d咩
你地好忙 一定要準時走 所以預左玩快攻 真係難為你地
殺完隻信先黎re 又疾 所以燥底
你估我地想?
咁場比賽係咪公平公正? 龍大話8點半 我地都已經盡量8點半囉 9秒9放工過黎 你估淨係你地有蝕 我地無?
本生諗住約9點半 我點知你地咁能著重乜7規舉規舉 咁你又知唔知我地打預選賽果陣 場場都唔係準時呀
係得你地死都渣能住限時8點開波哩個規舉  比賽係技術較量  同你地打比賽 係同時間較量 時間1遲就當我地輸^^
你不如睇下其他比賽 有幾多係準時 有幾多係遲到呀
你依家淨係渣住 時間 時間 時間 哩樣野
第1場我地搞左幾耐?
re左幾多場? 斷左幾多次?
明知會咁 繼續打第2場?

姐系咁.你放大d就吾會威d既.冇必要專登放大

點解放大呀 我次次問 你次次都miss 條問題呀 因為

你打果堆字 有1半係關打機 又乜7 百宇殺信 又乜7 好疾 頂硬上同我地打 又乜7 玩快攻

依家講緊既係 斷線 分流情況 仲要逼我地打呀

回復 251# 的帖子

實說實話.我真系專重你地既.我先前都好似你地咁諗
無奈我幾次比賽.都比人屈時間.定能死左一個.系咪都照打.
正到我真系囧到膠咁狂打電話叫人騰d時間出黎.連叫後備都煩到on_
斷線 分流情況?我最想問一樣野.過左6lv你地彈左.我地完埸又有咩吾岩.你又上咩傳rp?
你地講左網吧睇住4個一齊彈.咁姐系明顯你地網吧問題.你地彈左又吾計姐系??
咁我地打打下走埸又吾計牙好冇???你真系好鬼屈機

你地系咪彈.真系冇人知.彈左就系彈左.點解要我地處處為你地著想先??
同你地講8點半吾齊要35打.只系想你地快d人齊.
我系要屈規則既話.點解8點半果時我吾叫你開波先?
我地真系要狗點解要同你重賽吾直接將第2埸爆你大本果rp放上去.而選擇同你再打?
有d野.真系吾洗講到咁白囉

你屈機就真
網吧問題
分流問題
乜問題都未check清楚 我地都係靠估 而你地都係靠估 管理員果面仲未check清楚咩事同我地講返
其次
你爆我地大本岩 但睇清楚d先
你果個rp見到我地走 我地個rp都係見到你地走
同1場黎 仲要
咁咪唔岩囉

回復 254# 的帖子

咁你地果rp有冇爆我地大本先?你爆左既話咪你岩囉

你地又話睇左rp
到底你地有無睇到我地post出黎d字定乜
係有呀