發新話題

桜 vs MNWLG

[Close]

回復 223# 的帖子

咁叫fd 加油都5得?-.-
有粽燒鵝滅團收生
團版
http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=686  
入團請加M群:D
[email protected]

咁係咪姐係未知who贏
The.Veronicas

只是用路人身說一說 沒有引起罵戰的意思
我認為應該是櫻羸吧 因為對手一黎沒有跟比賽時間 二黎6LV之後是有說明不能RE的
只是小小意見

引用:
原帖由 gH0st_h0nG 於 2011-8-6 00:21 發表
只是MNWLG這團 要人等了30mins 又re 了2場  »
一直覺得自己岩晒 我先插手事件 無奈係有d '新ac' 彈出黎 咩收皮之類
我無心挑起罵戰

最後問一句 真係信6之後先考慮 解5解封? ...
係咩
但係人地味打你就了皮啦bor

路過111

我想問e+ 即係邊隊win?1111

還有一場呢? 不打?沒有約?求說明

now= ?
y 2隊都upload rp
The.Veronicas

好似系講 有一個 2場都系mnwlg個面不到
講好左好似8點定8點半
之後櫻團又等左半個鐘
MNWLG又五到 無記錯就系甘上下
但櫻團d人上黎- -

引用:
原帖由 小飛豬 於 2011-8-8 15:47 發表
還有一場呢? 不打?沒有約?求說明
當第一埸完結沒久.我們已開埸等候對方.等了30分鐘對方也沒入埸

回復 235# 的帖子

我記得你地第一場都等左30分鐘

第一埸8點等到8點半有多.之後佢地不停彈系咁re.9點幾都仲系打緊第一埸既開始

真的這麼容易彈嗎? vLan 真的這樣差? 都打到32強了, 我真的不相信是因為網絡差.

是國內團隊.還是外國團隊?

引用:
原帖由 小飛豬 於 2011-8-8 18:53 發表
真的這麼容易彈嗎? vLan 真的這樣差? 都打到32強了, 我真的不相信是因為網絡差.

是國內團隊.還是外國團隊?
反正就是彈了,我地唔會係個d中離既人。

基本上我地打到依家係0敗,我地冇乜必要會做中離哩d野掛。

規矩都知道晒,點會特登中離博re而有可能輸一場呢?

回復 238# 的帖子

開始時我地疾機要求re左一埸.第2埸我地都依然有lag既情況.
而對方都有psp.相信雙方都系一樣覺得lag.但系比賽只系允許re一次.所以大家照打落去
之後無耐我方彈左2個.對方全彈.我方攻破對方大本.但相信有分流情況既出現
雙方傾好重賽解決.點知第3埸打到6lv後.對方彈左1個.要求重賽re.
因為時間問題.同埋已經因為彈機問題拖左成個幾鐘.我地當然吾行答應.
但系對方已經相繼走埸.相信對方真正彈既只有1個

引用:
原帖由 ゞMr.HinG 於 2011-8-8 20:02 發表
開始時我地疾機要求re左一埸.第2埸我地都依然有lag既情況.
而對方都有psp.相信雙方都系一樣覺得lag.但系比賽只系允許re一次.所以大家照打落去
之後無耐我方彈左2個.對方全彈.我方攻破對方大本.但相信有分流情況既出 ...
唔好亂估唔該 我地當日係4個人係同一間網吧。係4個一齊彈,唔信既可以check番ip

發新話題