發新話題

桜 vs MNWLG

[Close]
del                               

回復 283# 的帖子

普通計分戰既規則已經有提及
4. 若雙方發生分流狀況, 如兩隊各自分開數小隊同時進行比賽, 若勝出都是同一方比賽才有效。
我相信管理員不可能不清楚吧

回復 287# 的帖子

已加.但系加完佢好似話遲下先會加到

直接哩度傾 聽晚8點一樣?  

吾肯定.等我隊員上線傾好先吧.吾好意思

你約到個時間就係度留言     

岩岩打左比d隊員 我隊員吾多行重賽wo
代我隊員同管理員講
人地彈就可以重賽.咁呢次我地彈系咪又可以重賽?(請管理員回應)

不如唔好專注係彈唔彈哩個問題=.=哩個問題已經討論左好耐

直接打兩場快D了結左件事佢..

依家人地咪比機會你地重賽LO

唔通想一齊雙雙否決咩

引用:
原帖由 ▏MiSs▏DaY23 於 2011-8-9 20:04 發表
認真,vLan個Ser比多小小錢,好
什麼意思??
VLAN 個SERVER 係自資的..咁多年一直如是..
你係指SERVER 寬頻不足定其他.

引用:
原帖由 ゞMr.HinG 於 2011-8-9 20:33 發表
岩岩打左比d隊員 我隊員吾多行重賽wo
代我隊員同管理員講
人地彈就可以重賽.咁呢次我地彈系咪又可以重賽?(請管理員回應)
難道你地當初出現斷線冇RE嗎?
如果唔肯去打, 你們可以選擇棄權.

有實力的, 有心去打的, 無話肯唔肯...竟然有實力, 有時間, 點解唔再打一次去贏人把口進入下一回合?

alan wong講得好,既然對自己咁有信心不彷同我地打多一盤
以實力入32強先有意思

回復 298# 的帖子

我沒所謂.是我隊員有問題了吧 我會盡量哄佢
仲有.當初我吾系得我地彈.對方都有彈.佢個rp gg左我地.我地味上傳果個rp都gg左佢地 所以先傾好重賽了吧
我地依家上傳果個系重賽後既rp

現在你們所謂的重賽後RP, 說真的, 不算是比賽吧.

亦麻煩你盡快...時間的確不多, 而且仲要作出判決等.時間逝去是不回的.

發新話題