發新話題

求巨魔特優版快肥教學

[Close]
講真.....兩個或以上【真正】神手精靈,巨魔係一定輸,點解?你做過神手精靈就知,5好問咁多。除非你MH或者一開波有狗仔(姐係25仔),就算有精靈神手,巨魔神手都係嬴硬,呢個都係經驗,5好問咁多

通常一開波都有人起城長囉錢,你打爆左之後大約會有 200蚊 >買200血

巨魔一開波既打人流程:
隱形過去,R技,打幾下,精靈係暈左之後都味出F技,巨魔就要即刻E技再W技。呢個係一開波最易肥的方法。
如何搵人?你玩慣精靈就知邊D地方係多人簡。得兩點:多樹,地方大。但係左下左上既地圖好多地方都係咁,點算?一開波睇下佢地向咩方向行。我做巨魔一開波最多照兩次,隱形行下跟住就搵到。

起肥既過程
$200血 > 400甲/攻速攻 >換400血 > 肥得快就400/800/1600攻,肥得慢就400甲+400血+400攻(對面係勁既肥得咁慢係5出奇)> ''就黎''有5千蚊令出咩隨便> 令左5千蚊依家大概有7千幾蚊 買千6攻+千6甲+千6血+千6回血+1000攻速/2000攻速

跟住哥D就睇自己玩巨魔既經驗,好難講得哂,不過係有D高速肥的方法
照到人有800/3200木金礦,而佢個城牆係廢的話就即刻打佢(假設你已經肥得快),因為金礦係巨魔前期中期後期都好重要既野,跟住你就有幾百木,肥得超快

仲有一樣最最最最最緊要既野
精靈起既水晶之牆係勁多木,巨魔夠頂佢D塔,打一陣已經直沖不明。所以做巨魔要根據哥一場最強既精靈或者勁既精靈肥既速度去照(睇你自己經驗),一照到佢地有水晶牆即刻死去打。

see me...
不過D人好......,係咁25
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我通常會一開場出武器,然後猛照,照不到,開風步技,找一找,風步技完回家,照,照到的話,風步技,打,照不到,風步技,找人,直至有全能/$5000/升級。然後出手套,血牌,然後請自由發輝吧!

我一開始買200蚊血去打第一個,之後佢實升塔,搵第二個打,買防400,之後差唔多有5000,買劍,攻速,回血各1600,再搵肥料打~ 之後慢慢就肥了

回復 19# 的帖子

KSK你係咪加錯野,
成20分
小心比alan話

引用:
原帖由 最終の作 於 2011-9-16 21:59 發表
KSK你係咪加錯野,
成20分
小心比alan話
好彩你提一提,本來想加20論壇錢

引用:
原帖由  ★〝儿戲 於 2011-8-5 22:22 發表
sorry囉.
睇錯野.
如果巨魔既話我會快速照到人-.-
次次都係咁-.-
跟住我好快可以肥到-,.-
睇完唔知點解..自自然然笑左

巨魔唔多玩 不過應該幾好玩掛

引用:
原帖由 最終の作 於 2011-8-7 02:59 發表
如果照極都照唔到點算????
我會走場

引用:
原帖由 kAiBb.DeBbl3 於 2011-8-6 15:02 發表
咁你吾照吾通慢慢搵咩.照到係一種早期肥的方法喇
但有時搵到人肥左先搵到 又可以點肥牙? 是不是比人殺了玩下場?.?

引用:
原帖由 咪哈我 於 2012-3-28 15:19 發表

我會走場
走場會比人記名 入場比人踢sosad 唔好走場

反精0想法 精0知道巨魔會搵d大位多樹ge地方仙 你咪去d中形位肥到1半(肥到100m木精) 仙轉番大位

本人+64出2千木精 +256出3千6木精 直上1024 5min多幾秒 最快17min古物

我同班fd玩,我做巨,一開波神照,但係次次都係2-4人守,中期走1-2個,已經肥到致命5-7,求幫忙

出個攻速同2防

發新話題