發新話題

暫時訓練名單

[Close]
仲有冇位入
正數收埋我25件吧

25件=.=考生?
24. 葉知秋 < 呢件唔係收左喇咩

總結, 多到係D團戰完全係打完一場右有第二場-_-''
24. 葉知秋< 好易教 藍精靈 無腦十分勁

名單包埋三軍個班 所以先咁多人
希望呢班新人會多練 強勁起來
因你而在

快d訓練啦=]     

嘩- -似難打其他組- -

引用:
原帖由 TK.Kfc 於 2011-8-15 13:39 發表
1.h_ong  小叉 june 裕也 諾仔
2. 包=] 璁__A0A  賢=]  泓 p1ayer_
3. MTR桐光 魚子 kelvin Sai.KiT 日本
4. yuna 葉知秋 Rainbow. lomo 江
5. Chishing.[小承] 峰 肥仔 kil 廣州電台

缺人me頂 ...
吹到咁多人-.-?               

輔手:
賢=]
諾仔

Rainbow.

記得朝早起身唔好比佢打團..............              

第一組猛到=_=   

引用:
原帖由 ようた 於 2011-8-15 19:31 發表
輔手:
賢=]
諾仔

Rainbow.

記得朝早起身唔好比佢打團..............              

未醒都一秋幾
最可怕的事莫過于…
我被這個國家吞噬
變成一堆行屍走肉…!!
所以我不會回頭的!!

引用:
原帖由 Rainbow. 於 2011-8-15 23:20 發表

未醒都一秋幾
有人果日宇佐送膠            

諾仔同電台換啦不如
輝同我講佢比人話到想喊
我答應了dick要和他玩

係..
我覺得我同佢地夾唔到..
我同hong玩左幾埸之後發覺同佢地會夾到
不過轉唔轉都由你地話事..

我同個咩小承嘈過 同佢一TEAM 會5會?

引用:
原帖由 傻仔探測器 於 2011-8-16 13:40 發表
我同個咩小承嘈過 同佢一TEAM 會5會?
唔會

引用:
原帖由 TK.Kfc 於 2011-8-15 13:39 發表
1.h_ong  小叉 june 裕也 諾仔
2. 包=] 璁__A0A  賢=]  泓 p1ayer_
3. MTR桐光 魚子 kelvin Sai.KiT 日本
4. yuna 葉知秋 Rainbow. lomo
5. Chishing.[小承] 峰 肥仔 kil 廣州電台

缺人me頂 ...
秋秋 子暉 我地3個同校同隊
最可怕的事莫過于…
我被這個國家吞噬
變成一堆行屍走肉…!!
所以我不會回頭的!!

發新話題