發新話題

桜 vs ★sMIlEζ

[Close]

回復 150# 的帖子

佢肯重賽就算啦
他們的實力跟他們打過的都知道吧
給他字眼上先贏

轉網吧 如果重有依D情況 就大家知咩問題

引用:
原帖由 Arbitrary_ 於 2011-8-13 23:15 發表
轉網吧 如果重有依D情況 就大家知咩問題
1、正式比賽時候如有任何關於LAG機及隊員斷線問題,請於全場未有玩家高於6等級(包括6等級)之前利用公頻提出,(各隊提出機會只得一次);
特別提示:
(雙方可以就LAG問題提出異議,可以交換主持遊戲測試比賽,雙方必須在約戰系統規定時間內完成比賽,建議雙方互相測試不要超過2次)。

只能說有強烈既視感
分流似**

回復 148# 的帖子

我地既只系要拖時間.4慢.你慌我地守吾到你個半鐘?
嘈系冇用.廳日見

引用:
原帖由 ゞMr.HinG 於 2011-8-13 23:16 發表
嘈系冇用.廳日見
拖時間= =?
第一場邊邊贏都未知
計咩都贏晒你
我地又爆埋你地大本
你醒未 ==?
迎著炮火也依然表情輕鬆
情緒不可激動 還若輕的舉重
來化解一切壓力似失蹤

打親都嘈...                                          .

引用:
原帖由 ゞMr.HinG 於 2011-8-13 23:16 發表
嘈系冇用.廳日見
你吾好咁自大啦吾該你 4慢=守到 ?

引用:
原帖由 amzta18875 於 2011-8-13 23:07 發表
引用一下vLan4盃-冠軍的RP其中一句
D人為左贏咩都做得出
都係E句
一次兩次可能是巧合
跟某些人打過的人都應該知道他們的作風跟實力吧
都決定重賽就
不用再多說了
看結果吧

回復 157# 的帖子

有炮王楓HOW 唔嘈

回復 159# 的帖子

只可以講.我地吾會咁笨埸埸同一個陣黎比人針死某點黎打
轉換作風應付黎打.會更有用

轉5點可以嗎?有人放工怕趕吾切番到

又嘈了
希望聽日可以睇到2場的rp

第一場★sMIlEζ勝, 由於當時桜的大本已經被扣一半的血, 而本身★sMIlEζ亦可以靠當時原有攻擊攻勢將桜大本攻破及整場賽事中未有發現任何人士提及LAG的情況等, 係該一刻桜 方突出現離場, 只能當他們放棄/輸了第一場.

故此第一場★sMIlEζ勝, 請於明天晚上12點前完成第二場賽事.

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2011-8-13 23:58 發表
第一場★sMIlEζ勝, 由於當時桜的大本已經被扣一半的血, 而本身★sMIlEζ亦可以靠當時原有攻擊攻勢將桜大本攻破及整場賽事中未有發現任何人士提及LAG的情況等, 係該一刻桜 方突出現離場, 只能當他們放棄/輸了第一場. ...
SMILE 1:0

發新話題