發新話題

桜 vs ★sMIlEζ

[Close]
引用:
原帖由 alan_wong8 於 2011-8-13 23:58 發表
第一場★sMIlEζ勝, 由於當時桜的大本已經被扣一半的血, 而本身★sMIlEζ亦可以靠當時原有攻擊攻勢將桜大本攻破及整場賽事中未有發現任何人士提及LAG的情況等, 係該一刻桜 方突出現離場, 只能當他們放棄/輸了第一場. ...
alan好野
★★★★★★

留名花生

只期待明天開戰   

smile 8強影相等緊我地
網吧見

引用:
原帖由 C0ldWinteR 於 2011-8-13 23:07 發表
最後其他人想點講就點講'   一切交俾龍大 去查明' 有冇做呢d野 我地最清楚'
我都相信vlan係公正'  人多唔等於大哂!
講得好我都相信vlan係公正
★★★★★★

我二邊都唔識 好客觀講幾句 第二場跟本係Smile條友自己斷 之後個隊友先走 咪可以博到重賽 當然出到黎你緊係會話人踢你 因為你咪可以令管理員比機會你重賽唔洗4打5 仲有你班___而家唔好斷章取義話你有優勢洗乜博重賽 而係你地有人自己斷左線唔想45打落去所以博重賽有得5v5再打過 我講Ge係唔係真相大家心照

唔該唔好下下乜都賴左人先 諗下會唔會係自己線路問題 呢個係一個對對手的尊重 同時係Smile冇的東西

林日朗 約定你
按圖即可進入信長之野望區

重賽...
kit_wong.

引用:
原帖由 戀月夜 於 2011-8-14 01:49 發表
唔該唔好下下乜都賴左人先 諗下會唔會係自己線路問題 呢個係一個對對手的尊重 同時係Smile冇的東西
槍手團d fans喎
★★★★★★

支持smile

樂哥又話8強帶我去網吧

點知 e+潛去大陸唔理me

引用:
原帖由 戀月夜 於 2011-8-14 01:47 發表
我二邊都唔識 好客觀講幾句 第二場跟本係Smile條友自己斷 之後個隊友先走 咪可以博到重賽 當然出到黎你緊係會話人踢你 因為你咪可以令管理員比機會你重賽唔洗4打5 仲有你班___而家唔好斷章取義話你有優勢洗乜博重賽  ...
管理員都講左點處理 重嘈黎做咩?

說好的    八強啊

引用:
原帖由 戀月夜 於 2011-8-14 01:47 發表
我二邊都唔識 好客觀講幾句 第二場跟本係Smile條友自己斷 之後個隊友先走 咪可以博到重賽 當然出到黎你緊係會話人踢你 因為你咪可以令管理員比機會你重賽唔洗4打5 仲有你班___而家唔好斷章取義話你有優勢洗乜博重賽  ...
2個RP都睇左幾次..

第一場.一定係SMILE.裝備有一定既差距,食兵..殺人..SMILE都比較優勝..

第二場,彈得好離奇,不過SMILE方只有1個RP,無法進行更詳細分析,確立係有人走場定係CUT.

重賽係最好決定.
英軍悶和

引用:
原帖由 『幹』軒轅 於 2011-8-14 03:15 發表

2個RP都睇左幾次..

第一場.一定係SMILE.裝備有一定既差距,食兵..殺人..SMILE都比較優勝..

第二場,彈得好離奇,不過SMILE方只有1個RP,無法進行更詳細分析,確立係有人走場定係CUT.

重賽係最好決定. ...
中肯
★★★★★★

發新話題