發新話題

桜 vs ★sMIlEζ

[Close]
而家重賽啦 5好搞咁多野喇. 炸炸林定輸嬴啦.

引用一下vLan4盃-冠軍的RP其中一句
D人為左贏咩都做得出

講句真心說話'
好心網吧問題就唔好搞咁多方法懶' 咩證據都冇就係咁話人 出招.'
真係解釋都哂氣'  唔好認為人多or多人幫口 就代表可以將事實柳曲.'

另外 回覆113#    解釋下邊度粗口你 邊度罵你 ..  依家比賽你地1個彈 其他走場' 仲要屈我地
我想講 咁樣己經好禮貌!!!

最後其他人想點講就點講'   一切交俾龍大 去查明' 有冇做呢d野 我地最清楚'
我都相信vlan係公正'  人多唔等於大哂!

留名睇重賽rp

引用:
原帖由 amzta18875 於 2011-8-13 23:07 發表
引用一下vLan4盃-冠軍的RP其中一句
D人為左贏咩都做得出
拿我就真系5知點解人地會話對面出到8強會一樣俾人out~

個d人我地吾識
吾信可以查ip
想幾時重賽?
抽中你地真系實cut=.=
迎著炮火也依然表情輕鬆
情緒不可激動 還若輕的舉重
來化解一切壓力似失蹤

引用:
原帖由 C0ldWinteR 於 2011-8-13 23:07 發表
講句真心說話'
好心網吧問題就唔好搞咁多方法懶' 咩證據都冇就係咁話人 出招.'
真係解釋都哂氣'  唔好認為人多or多人幫口 就代表可以將事實柳曲.'

另外 回覆113#    解釋下邊度粗口你 邊度罵你 ..  依家比賽你地1個 ...
點解你要抄我名

引用:
原帖由 C0ldWinteR 於 2011-8-13 23:07 發表
講句真心說話'

另外 回覆113#    解釋下邊度粗口你 邊度罵你 ..  依家比賽你地1個 ...
um 其實我地就只不過一直問緊咩事情.
冇特別咩意思.
真系解釋都晒氣 而家alan話重賽 你識5識字.

講咁多野做咩 依家咪叫你重賽啦 又吾應機

alan話重賽
alan話重賽
alan話重賽
alan話重賽
alan話重賽
alan話重賽
alan話重賽
alan話重賽
alan話重賽
alan話重賽
alan話重賽
alan話重賽
alan話重賽

可能問緊槍手幾時得閒(可能)

得.明天晏就4點.吾好煩.比你博重賽囉
我地已經試過一次.吾會怕第二次

有冇必要博重賽先 等d人睇下rp 大家既賽力差距囉好冇

吹到博重賽

你地今晚得吾得= =
聽日d人未必請到假
飲食業

迎著炮火也依然表情輕鬆
情緒不可激動 還若輕的舉重
來化解一切壓力似失蹤

引用:
原帖由 ゞMr.HinG 於 2011-8-13 23:11 發表
得.明天晏就4點.吾好煩.比你重賽囉
我地已經試過一次.吾會怕第二次
拿就真系小心你d字眼.
咩叫博重賽.
叫你玩大細咩 博 有得博嫁咩呢d野.

發新話題