發新話題

桜 vs ★sMIlEζ

[Close]
神團櫻,係咪你d槍手唔得閒牙
又要dum波鐘
你仲有咩野新奇招出???

大佬 起嗎第一場完場先cut
呢場 一有人6lv就cut?你嚇鬼阿?
迎著炮火也依然表情輕鬆
情緒不可激動 還若輕的舉重
來化解一切壓力似失蹤

7LV彈GAME 話我地扮傻 你地死3個我地死1個 我地有冇必要扮???

咩事先     

神槍桜1 : 喂 開大絕啦
神槍桜2:  搵緊
神槍桜3: 快啦沒時間

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2011-8-13 22:35 發表
點解又發生呢D事
佢地咩人就會發生咩事嫁啦 當佢出線8強係網吧唔知又可以出咩招 定係想出哂招入8強就算

真係請龍大查清楚 點解會無啦啦 桜守直爆個陣個大本得番4/1就彈哂
原因1. 真系斷線 原因2.走場 原因3 SMILE用踢人外掛?以上請管理員查明啦 行得正企得正 吾怕你查
點解到桜開場 特登要拖成十幾分鐘呢?
跟住好神奇地 SMILE 所有人彈哂  依D野都系請龍大話事
查清楚我地開場是否人為走場OR人為踢人OR連線問題
再查清楚桜團是否人為踢人 定連線問題:loveliness:

如果相比2場 食兵 殺人 任何方面 都係SMILE 優先

PS.間網絡位置太子.始創隔離

、正式比賽期間請保持禮貌,禁止互罵,粗口說話及其符號。如向對方發出挑釁或侮辱性言詞,會被判輸
特別提示:
(正式比賽期間,不論你在全頻、同盟頻道 或 私聊頻道,比賽開始時候、比賽結束時候,說粗口如有投訴,都會被判輸。)

附件

有無次次同桜打團都分流/彈阿?
笑死咩
想入8強入到你咁
槍手請埋,拿渣招又出埋.
比你入到8強又點?
即刻比人out喇^.<
係網吧你地做到d咩?
咪又係番薯一堆.

空穴來風 事必有因
某團作風<請槍><嘴咆(輸贏都咆)>

引用:
原帖由 asd186619 於 2011-8-13 22:59 發表
有無次次同櫻打團都分流/彈阿?
笑死咩
想入8強入到你咁
槍手請埋,拿渣招又出埋.
比你入到8強又點?
即刻比人out喇^.<
係網吧你地做到d咩?
咪又係番薯一堆.
...
中肯哥

第一埸我地隊有人cut.吾通出招對付自己?個個都系ser到.關vlan都冇用拉何況系彈表.打到字但系照彈
第2埸.你地有個彈表.之後隻nightsky冇啦啦走.明明吾系佢彈表
都吾知系咪見到有隊友彈表就知彈硬.所以走定話我地出招數.心諗:你地d招用錯隊友炸

回復 114# 的帖子

可能人地想入到8強就算8強輸左
同人咆果事可以講下我信6 8強你?
(可能)

你講野又真係幾好笑

alan 話重賽 星期日12點前

發新話題