22 12
發新話題

桜 vs ★sMIlEζ

[Close]
我現在望到的是8強在向我揮手.

btw 你話我有私心都好 我真系望★sMIlEζ 入8強^.^

引用:
原帖由 W_a 於 2011-8-12 02:29 發表
我想講秒秒個笑話同青蛙釣鯉魚一樣咁好笑 , 見過未?
蛙釣鯉
你又系搞笑戈炸黎.咩事情.

引用:
原帖由 A_c 於 2011-8-12 14:32 發表
肥妖請我食飯呀
你訓醒未=.=

1、正式比賽時候如有任何關於LAG機及隊員斷線問題,請於全場未有玩家高於6等級(包括6等級)之前利用公頻提出,(各隊提出機會只得一次);
特別提示:
(雙方可以就LAG問題提出異議,可以交換主持遊戲測試比賽,雙方必須在約戰系統規定時間內完成比賽,建議雙方互相測試不要超過2次)。
2、正式比賽期間,任何一名成員6等級之後如出現 LAG 機,或隊員不明斷線,比賽仍然會繼續進行;

拿 好簡單一句 咁你而家想點 ????????????????????????????

講到明重賽我地就5會同你重嫁喇. 有咩5滿意就交俾管理員決定.~
講咁多做乜野 而家你開左第2場先啦. 5好系到拖時間喇.
打完第2場先再決定第1場既野點啦.

引用:
原帖由 kingyeung 於 2011-8-13 22:13 發表
打左可能無得番轉頭,要諗清楚,唔打可能有機會判第一場重打,打埋第2場可能無機會
我講多次第1場我地就一定5會重賽.
你而家開場同我打左第2場先再講野啦大佬.

引用:
原帖由 asd186619 於 2011-8-13 22:14 發表
槍手團輸就輸喇
比你入到8強網吧打
仲點請阿
最多咪比你8強
拿 5準你亂講野 你冇咩証明話人地系槍手團嫁.~

、正式比賽期間請保持禮貌,禁止互罵,粗口說話及其符號。如向對方發出挑釁或侮辱性言詞,會被判輸
特別提示:
(正式比賽期間,不論你在全頻、同盟頻道 或 私聊頻道,比賽開始時候、比賽結束時候,說粗口如有投訴,都會被判輸。)

附件

而家alan 話重賽
你地打我地輸定嬴 呢d野真系有眼睇.

要5要我地預早同你網吧戰阿 廢事又搞咁多野啦
1陣又話彈 又話lag
網吧內聯似冇野喇掛.

我乜都5想知 我靜系知而家alan話重賽.

而家重賽啦 5好搞咁多野喇. 炸炸林定輸嬴啦.

引用:
原帖由 amzta18875 於 2011-8-13 23:07 發表
引用一下vLan4盃-冠軍的RP其中一句
D人為左贏咩都做得出
拿我就真系5知點解人地會話對面出到8強會一樣俾人out~

引用:
原帖由 C0ldWinteR 於 2011-8-13 23:07 發表
講句真心說話'
好心網吧問題就唔好搞咁多方法懶' 咩證據都冇就係咁話人 出招.'
真係解釋都哂氣'  唔好認為人多or多人幫口 就代表可以將事實柳曲.'

另外 回覆113#    解釋下邊度粗口你 邊度罵你 ..  依家比賽你地1個 ...
um 其實我地就只不過一直問緊咩事情.
冇特別咩意思.
真系解釋都晒氣 而家alan話重賽 你識5識字.

22 12
發新話題