發新話題

009 v技好好玩!!? 你估抽六合彩咩

[Close]
009好好玩LOR 唔認為有咩唔好..你自己唔好釆姐點解要話係隻game問題
︴Baby I w!ll Always ♥ U ︴>.<

請樓主修正一點

六合彩並唔係抽的,而是買的

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2011-8-12 15:41 發表
請樓主修正一點

呢句我笑左
引用:
原帖由 Σmριrε.月 於 2011-8-12 15:37 發表

引用絕信作者
009 係傑作黎 都唔明點解咁多人踩
007A6先係神作
我開始微笑 以後會努力過的 很好

引用:
原帖由 SE7EN水 於 12-8-2011 04:26 PM 發表

呢句我笑左

007A6先係神作
不能同意更多

007a60先係神作

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2011-8-12 15:41 發表
請樓主修正一點

GAG王

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2011-8-12 16:33 發表

不能同意更多

007a60先係神作
d人正係玩007a6  整到作者有次無心機再出圖   到時所有人玩到007a6悶  睇你玩咩7    玩007咁過隱?
為妳做到最好

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2011-8-12 17:43 發表
d人正係玩007a6  整到作者有次無心機再出圖   到時所有人玩到007a6悶  睇你玩咩7    玩007咁過隱?
如果好似你咁勁.隻隻英都玩到神通廣大.緊係唔洗玩啦0.0但係我地唔夠你勁.

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2011-8-12 17:43 發表
同意大佬賢講法
個個咁踩 作者唔洗出圖 我地玩a60 過世 ?
三次元是萌不起的

引用:
認真
007A6推出接近一年,仍然熱門
008推出已被眾多絕信玩家評為"過於正常""無絕望FEEL""弱化版"等等,不出十日已無人問津
009改強是好事,可惜強度還未與007版睇齊
我開始微笑 以後會努力過的 很好

十個讚xxxxxxxxxxxxxx
走場問題好過份

引用:
原帖由 ♂翼♀ 於 2011-8-12 18:08 發表

如果好似你咁勁.隻隻英都玩到神通廣大.緊係唔洗玩啦0.0但係我地唔夠你勁.
玩到神通講大就吾洗玩絕信啦
為妳做到最好

引用:
原帖由 SE7EN水 於 2011-8-12 19:19 發表

認真
007A6推出接近一年,仍然熱門
008推出已被眾多絕信玩家評為"過於正常""無絕望FEEL""弱化版"等等,不出十日已無人問津
009改強是好事,可惜強度還未與007版睇齊 ...
所以009b  就會絕望強化   睇黎福佢所有觸發變左jass
為妳做到最好

009其實都吾錯
但係v技好多bug
HaHa002係我大佬

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 12-8-2011 05:43 PM 發表
我地係有權選擇玩咩版本

唔係新就一定好

好圖一張夠

V好唔好見仁見智
但好多人唔係咁講一樣走場

發新話題