發新話題

009 v技好好玩!!? 你估抽六合彩咩

[Close]
不如7水你整個指令系唔要中壞豆
我真系好憎中壞豆
上次岩岩殺完隻強王拎左2000蚊
買完豆又冇晒

引用:
原帖由 斷之魂 於 2011-9-8 20:01 發表
不如7水你整個指令系唔要中壞豆
我真系好憎中壞豆
上次岩岩殺完隻強王拎左2000蚊
買完豆又冇晒
(烏鴉飛過.................................)

大佬呀.....我唔係作者- -
我開始微笑 以後會努力過的 很好

到底人品點好先可以買哂2000蚊豆出泥
雖然我現在是弱了很多
卻但是要咀炮什麼什麼的話
我不會輸!

作者應該改名叫人品豆

引用:
原帖由 SE7EN水 於 2011-8-12 19:19 發表

認真
007A6推出接近一年,仍然熱門
008推出已被眾多絕信玩家評為"過於正常""無絕望FEEL""弱化版"等等,不出十日已無人問津
009改強是好事,可惜強度還未與007版睇齊 ...
原來007出左成年 玩玩下真係唔係好覺

我印象中出絕信前係玩暴力信的

講真我其實都吾系好中意v技 有時v埋d技跟本玩吾到

回復 51# 的帖子

咁你玩007就夠.我覺得007好玩好多.(各有各喜好)

引用:
原帖由 ♂翼♀ 於 2011-9-10 15:50 發表
咁你玩007就夠.我覺得007好玩好多.(各有各喜好)
所以已經轉左玩007啦 成日v埋d食吾到兵又殺吾到人既技
對面又成日一堆神技 吾洗玩甘濟

009如果抽中 石川變身技+神原大技可以bug到每次大技+4000幾hp

引用:
原帖由 D_LKL_9098 於 2011-9-11 18:03 發表
009如果抽中 石川變身技+神原大技可以bug到每次大技+4000幾hp
咁變態- -?
三次元是萌不起的

回復 55# 的帖子

先 石川變身技>神原大技>石川變身技  會留下hp  
大技回好   石川變身技>神原大技>石川變身技 hp又多了
重復重復重復重復重復重復重復重復重復重復
不知不覺hp巳經看不見了 :lol

好玩咩 :Q

真係無聊-.-咁咪重衰過人地改果d無奈信--

支持007 SOGOOD
最憎009假豆

引用:
原帖由 D_LKL_9098 於 2011-9-11 18:03 發表
唔止!  信玄招大都得!  同樣方法

發新話題