發新話題

收手下

[Close]

收手下

我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

志龍哥 !

吹到呢==................ 志龍手下 笑到= =

海魚有無興趣
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

5係最多5個字ge咩 d名
有粽燒鵝滅團收生
團版
http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=686  
入團請加M群:D
[email protected]

志龍哥 收埋我做你手下

引用:
原帖由 bossosad 於 2011-8-19 00:45 發表
5係最多5個字ge咩 d名
不知者不罪

引用:
原帖由 Yura♥志龍 於 2011-8-19 00:49 發表
不知者不罪
緊係無啦

引用:
原帖由 好鬼衰 於 2011-8-19 01:37 發表

緊係無啦
依個帖我最大
海魚你訓教拉
錦洛去變死魚

我想做你大佬.係咁

引用:
原帖由 JiM☆占 於 2011-8-19 21:32 發表
我想做你大佬.係咁

照照鏡吧
可能你未訓醒

引用:
原帖由 Yura♥志龍 於 2011-8-19 21:41 發表
照照鏡吧
可能你未訓醒
味訓醒點同你講野.
用腦電波電下自己個腦先講野啦\口/"

引用:
原帖由 JiM☆占 於 2011-8-19 22:50 發表

味訓醒點同你講野.
用腦電波電下自己個腦先講野啦\口/"
我屋企好低級,無腦電波

發新話題