發新話題

[2.1.0.2] [Welcome]膠神Build (暫時停止運作)

[Close]
新增 Ser已轉COOP 1 開 (不定時)

新增插件 :         終極TANK - 變身坦克

警告 : 會有小量變態!!!!!

----------------------------------------------------
新增 : 雙主武器 (英文版本)

用法 : 按實右鍵 + Q
----------------------------------------------------
新增 : 夜視鏡

用法 : 生存者 按兩下F
          感染者 按兩下F
新增 : 第三人稱 (唔係插件 自備  )

用法 : F12

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 yin456 於 2011-9-9 23:13 發表
新增 : 雙主武器 (可惜沒英文...)

用法 : 按E + 加鍵
係用法 : 按E + 加右鍵啊...

引用:
原帖由 ivan9797 於 2011-9-10 07:50 發表
係用法 : 按E + 加右鍵啊...
打錯唔好意思..............

感染者 按兩下F = =
感染者要用夜視鏡............

引用:
原帖由 ivan9797 於 2011-9-10 17:04 發表
感染者 按兩下F = =
感染者要用夜視鏡............
唔知啊

第三人稱唔係插件...
如果唔係我做咩so出來...
注:插件只可以單機

引用:
原帖由 ivan9797 於 2011-9-11 08:21 發表
第三人稱唔係插件...
如果唔係我做咩so出來...
注:插件只可以單機
失望- -......................

新增 : 魔鬼Witch
Witch憤怒時會將周圍的人逐個擊倒 必須盡快將她殺死或不要驚嚇

警告 : 會有小量變態!!!!!

回復 41# 的帖子

我想問你有冇用witchs.smx spawn witch?

冇................
現已加入插件
THX~~~~~~~

更新 : 2.0.8.3 - 2.0.8.8

你好,本人是7v7 繁化排行技能購物系統[2.0.8.8]coop02場主,有關下載非官方地圖的聯盟,用誠意的心繳請你加入,有你的支持才可發揮得更完善 非官方地圖大聯盟

*************重大更新*************

• 建築插件 5.0  ==> 5.5 beta版
  • 所有地圖已重新上傳更新一次
  • 由2.0.9.0 更新至2.0.9.2
  • 新增部份插件
  • Server最大上限人數新增至10人(暫時性)
  • 由COOP 1 轉至 COOP 2
  • 降低所有插件效果
  • 增加更多插件
  • 插件更新
  • 由2.0.9.2 更新至2.1.0.0  (***已成功測試***)
  • 由2.0.9.2 更新至2.1.0.2  (***已成功測試***)
  • 測試開scrds會唔會出現回報問題   (測試後並沒有出現回報問題)
  • 刪除一些不必要的插件

***更新完畢***

發新話題