20 12
發新話題

[戰報]八強賽事 - St-C vs 唔想諗 (第一場)

[Close]

[戰報]八強賽事 - St-C vs 唔想諗 (第一場)

織田軍:唔想諗
聯合軍:St-C

棄保內容:
保信長
保百地
棄直江
棄果心
保秀吉
保湖衣姬
棄信玄毛利
棄石川寧寧

陣容:
織田軍:信長(CoOLWiND_)
           秀吉(戀星_秋風)
           阿市(CoOLjboyo.O)
           丹羽(CoOLHo-_-)
           波子機(LoSeR-FaI)

聯合軍:槍神(w哥)
           百地(我個名y哥)
           湖衣姬(s034895)
           果心(一夜情免問)
           真昌(LKA1985)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3分半鐘 丹羽阿市波子機3捉湖e 湖e敗亡 織田軍首殺
隨即對上路展開攻勢

5分半鐘 聯合軍上路前線塔已被推掉
其餘中下路戰況正在僵持

7分鐘 聯合軍3捉上路 波子機死亡

8分鐘 織田出上路火兵推塔 但其後被百地大技+爆彈清掉

10分鐘 織田再出上路火兵 但聯合出天變清掉 只好靠丹羽慢拆

12分鐘 聯合軍上路650被推掉

13分鐘 丹羽阿市波子機轉戰中路 而下路信長亦同樣出火計燒塔

18分鐘 聯合中路650+下路前線被推掉

22分鐘 下路巨型會戰 波子機慘死

24分鐘 聯合下路650被推掉

總結現時情況 聯合軍3路650被推 織田軍只被推掉上路前線

27分鐘 中路大型會戰 聯合打出1換3優勢

29分鐘 聯合中路4塔連800被推掉 其後展開會戰 織田以1換3勝出會戰

31分鐘 聯合中路750被推掉 期間湖e亦在會戰中陣亡 接下來織田軍再吃掉800+推下路4塔

34分鐘 織田揮攻直攻上路 中途發生會戰 織田再打出2換3的優勢

37分鐘 織田開總 意圖直擊聯合大本

38分鐘 織田c金 聯合隨即c金防守 聯合開出一總和大量兵防守 期間會戰羽柴慘被對方殺掉 緊接其後波子機 果心 湖e 真昌死亡 織田軍直爆大本

織田軍以39分32秒GG
唔想諗先拿下第一場

傷心  其實是一種快樂

志華沖沖沖

咁樣睇 SIN大機會贏d

加油 4強先黎

引用:
原帖由 BaBySkY__ 於 2011-8-21 11:00 發表
咁樣睇 SIN大機會贏d
唔一定既  
你似睇少明星隊既實力

引用:
原帖由 追尋╯左手 於 2011-8-21 11:02 發表

唔一定既  
你似睇少明星隊既實力
分鍾上既優勢

引用:
原帖由 BaBySkY__ 於 2011-8-21 11:03 發表
分鍾上既優勢
唔明
聯合係SIN
織田係唔想諗wor

魔神李志華加油

引用:
原帖由 Babe_Hin 於 2011-8-21 11:05 發表

唔明
聯合係SIN
織田係唔想諗wor
睇錯左 上軍佔優勢D

係旁邊睇住波子機點慘死

明星隊加油 4強我黎睇你地

織田軍以39分32秒GG

這才是戰報吧

保百地真係好敗筆
有直江起馬抓人都易D

39分鍾完場 好強

20 12