26 12
發新話題

各位 | LoSeR | 成員進來一下, 要事宣佈

[Close]

各位 | LoSeR | 成員進來一下, 要事宣佈

相信連日黎  大家都知道團內團外都發生左好多事

包括一軍接連失利  而副團長-鍵亦宣告退團

一切一切對團既影響都唔少

而由於依家既一軍已經潰不成軍  短時間內亦好難恢復團內外既運作

例如內戰、對外既團戰都已經做唔到

我諗一軍既各位..  亦有好多野要去考慮

所以我在此宣佈

| LoSeR | 暫時停止內外活動  時限一個月

我希望係呢一個月時間比自己諗下

依家既 | LoSeR | 比我既意義  究竟係d乜

仲有冇值得我所留戀  仲有冇存在既價值  

係一個過去既快樂名詞  定抑或係一個為自己添上負累既名詞  又抑或...

同時亦比一段時間  各位認真去考慮下、諗下

究竟 | LoSeR | 仲值唔值得你留低?

而你  亦應唔應該留係 | LoSeR | ?

你想 | LoSeR | 比到d咩你?  而你又比到d咩野 | LoSeR | ?

你有冇將個心放係 | LoSeR |?

要搞好一個團真係唔簡單

如果單單只係搞好一軍相對就少好多煩憂

但我希望每一個入左 | LoSeR | 既  都可以融入 | LoSeR |

不過結果  係好多人入左 | LoSeR | 之後  就繼續做陌路人  作個掛名團員

所以這一個月

好希望大家認真諗下  究竟入黎 | LoSeR | 為左做乜

好既一面諗  一個月後  | LoSeR | 可以捲土重來  比以往更加成形  名副其實一個強團

而壞既  當然就係面臨解團既命運

點都好  就算結果係點  我都唔會後悔

其實抉擇權  並唔係我  單單一位團長手上

而係每一位團員既手入面

PS:
係呢一個月期間  大家如果想參加2000fun既比賽  可以自行組隊參與

假如全屬 | LoSeR | 團  可以用 | LoSeR | 既名義參與  但事先請知會我

入團者可以係星期五(晚)、六、日繼續搵我測試入團 (星期一至四很少會上)

雖然暫停運作  但大家有事可以繼續搵我傾訴  亦可繼續搵我玩  友誼不會跟著停

四、時限既長短  我係考慮過  請大家尊重我既決定

係呢段時間  如果有人想離團  可以直接係msn向我提出  我唔會責怪任何人

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

一個月時限太長

要反省  半個月就足夠

其實建議是會挺團的就直接 什麼也不用說 默默地支持吧 時限只是會令你們散散散...*.* 相信我吧
牛牛 ME 挺 YOU 我信長生涯已在幻團數月前消失了
別令我失望~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~                                                                                                                                                     

永遠挺你的網友*.*

+油.我對Loser有信心.你地一定可以過渡e個難關

小小苦楚等於激勵....你係團長一定明白既...有事打團戰唔一定要主力打,我覺得比得佢地入最起碼可以比佢地覺得你重視佢地唔係邊有人肯理你.....唔好放棄呢個強團...你成日同on9葉講叫佢唔好走..希望甘次我小小既友團可以說服你...一個月太耐說真的

ok.......................................................

我等緊星期6 入團屎

好難受...部電腦壞左....冇得玩囧...而家用緊部notebook打呢個post

回復 #5 活死人 的帖子

多謝你既好意  

不過我相信loser既各位會明白係咩一會事

留番一個位俾18個月後再玩既我吧
但由現在數起18個月,我應該不可能再玩,始終3AL的選擇雖然是被逼,但亦是事實了,考好個AL,吾好再俾細佬DOUBLE分數才會有心機繼續玩

引用:
原帖由 tree_gao 於 2007-9-11 21:32 發表
留番一個位俾18個月後再玩既我吧
但由現在數起18個月,我應該不可能再玩,始終3AL的選擇雖然是被逼,但亦是事實了,考好個AL,吾好再俾細佬DOUBLE分數才會有心機繼續玩 ...
18個月...可能變化會好大= ='..可能信長會沒人玩..可能....可能...好多可能

大家可以選擇無視佢..  

18個月後  又會有其他煩憂  沒完沒了

活在當下  想做就做  qq

偉哥 盡左力就夠,,
唔使咁灰wo 嬴輸更有既
希望在明天丫ma
芝加哥殺手
      專殺自己友

因為無盡力

為團帶來了恥辱

唔反省既就無將來

我絕無灰心意冷  只係實在太扔臉

想不到盡力帶團上尖峰之後  竟然無力維持

我需要深刻的檢討  身為團長  責無旁貸..

你地好o xx  
打機打到你地咁87
打機只係為開心喳?
好似你地咁誇張 要生要死 好似咩大project咁==
讀書又唔見你地咁勤力?
又高位又低位 買股票??

26 12
發新話題