27 12
發新話題

m群

[Close]

m群

好中意個m群, 一齊吹水傾計約打機

講笑,講心事, 講vlan既第一動向

最緊要既大家都無搞gay,                                          除左d有搞gay既人之外 (邊d? #心照拉)

點解突然之間有感而發? 因為近日入左個所謂既測圖群, 哇! 入面真係嚇親人

有人問人拎圖, 唔比果d都要問候人地幾句最後就唔比, 之後就兩個一齊xyz了~

人係要互相幫助, 就算唔幫都唔好挑釁人拉

入左群兩日, 見d心智未成熟既人已過雙位數, 部分既人看似比人踢左, 但還有好多健在

比第一手消息你地睇, 看圖

我家作作簡直就係班 _ _ _ 既榜樣
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好彩我無入到個群姐
~      

好似有人讚緊我

引用:
原帖由 最終の作 於 2011-8-31 23:33 發表
好似有人讚緊我
回家吃旺旺啦你

回復 4# 的帖子

點解要旺旺嫁 旺旺甘好食 五系小饅頭

引用:
原帖由 最終の作 於 2011-8-31 23:33 發表
好似有人讚緊我
對比班_ _ _, 我發現你很好=]

回復 6# 的帖子

可五可以畫公仔畫出腸 我五明

回復 6# 的帖子

沒班_ _ _咁我就很差?

引用:
原帖由 最終の作 於 2011-9-1 19:04 發表
沒班_ _ _咁我就很差?
平時沒多注意, 當有人可以比較, 發現你是很好
i love u                               食旺旺啦你

回復 9# 的帖子

好gay呀x_x

引用:
原帖由 最終の作 於 2011-9-2 19:13 發表
好gay呀x_x
拿 認真問你一條問題~ 你細妹令D 定 夏拿令D?

回復 11# 的帖子

拿 認真問你一條問題~ 夏娜令唔令先?

引用:
原帖由 最終の作 於 2011-9-3 12:58 發表
拿 認真問你一條問題~ 夏娜令唔令先?
虛疑既公仔我係唔會作出回應~~~~~~~

關於我個妹我係唔會作出回應~~~~~~~

引用:
原帖由 最終の作 於 2011-9-3 23:12 發表
關於我個妹我係唔會作出回應~~~~~~~
KSK你又講  我又唔講  你太偏心了!

27 12
發新話題