36 123
發新話題

2088>v< 寶唄星的build房 =)) coop 1

[Close]

2088>v< 寶唄星的build房 =)) coop 1

本場是build場`不喜的按上一頁離開 謝謝;))

我很可愛;) 我很可愛>w< 我很可愛----------------------我是分格線=D
警告:
大家請不要亂咁DEL 每個人的物品-_-.
如果DEL 別人的東西,而無問過當事人的許可, 就會TICK出房間=__=,再犯會封禁=___=.

而且, 本場不得對別人人身攻擊0r 故意射至別人死亡 / 倒地 , 請不要這樣做
本場有些小變態=__=.我會無故出幾隻TanK 和 WiTcH的

-----------------------------------------------------------------------------
開放時間: 星期一至四 大約6點至9點幾 =v=
               星期五至日 早上12點多至晚上十一點多  

如突發事件(該日放假/台風之類而不用上學)會早點開場

有時本人外出,0r時間不許可之類,有機會不會準時開放的

近來因我要練習啦啦隊,,,所以有時累到不會開場/遲開了........
-------------------------------------------------------
插件: build插件 give插件   
--------------------------------------------------------------------
大家可提供意見令我有得改進!!(如新增插件之類 (對於新增爬牆插件,,,,很快會OK)

TICK
nothing to say

引用:
原帖由 carlcarlto 於 2011-9-4 19:04 發表
TICK
nothing to say
岩岩都有人俾我tick了2-3次=__,=
原因太多玩家投訴佢周圍起野

回復 3# 的帖子

is kick not tick
tick is this

引用:
原帖由 kururu123 於 2011-9-4 21:02 發表
笑左
唔洗大張到- -

引用:
原帖由 kururu123 於 2011-9-4 21:02 發表
好大張xPP
我寫錯野TIM ><哈哈

>本場有些小變態=__=.我會無故出幾隻TanK 和 WiTcH的 =))
哈 我琴日都係個SER度放左好多隻WITCH同TANK a_a

引用:
原帖由 raymond230 於 2011-9-5 17:58 發表
>本場有些小變態=__=.我會無故出幾隻TanK 和 WiTcH的 =))
哈 我琴日都係個SER度放左好多隻WITCH同TANK a_a
=00=
最衰琴日無時間上喇.
你用SV_CHEATS ?? @V@

回復 8# 的帖子

正常係會自動spawn...

完全唔明D人點解咁___要DEL人地D野...可能佢地覺得好好玩....DEL人地野咁Q好玩又唔見你出街拆人地D棚架!?大家都係起野??係電腦先夠彊!?仲有TK都好好玩是不是!?咁Q中意打人又唔多見你囉野周街打人!?D港孩真係...輸打贏要...成人話人點點點..自己咪又點點點...比起其他地方真係差天共地........人地開場本身已經唔係FOR你玩...比埋你一齊玩..仲要攪亂哂......就好似你去圖書館嘈亂巴閉....你會話:"點同??"....點解唔同!?大家都係一個守則....比你玩就唔可以正人地D野...比你係圖書館睇書就唔可以嘈....係守則.....你遺反左..人地比左次機會你仲要犯...踢你仲要咁厚臉皮再黎!?...同你偷野比人發現比你機會你又偷比人拉左仲係呀之呀左有乜分別!?

引用:
原帖由 peter1732 於 2011-9-6 16:48 發表
完全唔明D人點解咁___要DEL人地D野...可能佢地覺得好好玩....DEL人地野咁Q好玩又唔見你出街拆人地D棚架!?大家都係起野??係電腦先夠彊!?仲有TK都好好玩是不是!?咁Q中意打人又唔多見你囉野周街打人!?D港孩真係...輸打 ...
D人真系好衰= =
跟住搞到我個場無哂人玩.

如果你係coop2開我估會多d人

引用:
原帖由 emo_56jbabe 於 2011-9-6 17:09 發表
如果你係coop2開我估會多d人
岩岩開左陣coop2  完全無人入=.=

引用:
原帖由 sukky73923 於 2011-9-6 18:38 發表

岩岩開左陣coop2  完全無人入=.=
我入我入
不過睇埋E生先 =.=

你係COOP2 比較多小.學.雞...........
係COOP1 開吧

36 123
發新話題