發新話題

2088>v< 寶唄星的build房 =)) coop 1

[Close]
coop1都有, del人地的野好多~_~

vLan一定有小學.雞
D小學.雞以為自己玩到l4d2同更新檔就好巴閉...
係我個場到就講三講四 係咁話我D野唔好ED野唔好...
最後仲加多巨:小學.雞場主!!!  
我詁大家知道會出咩事...

引用:
原帖由 ivan9797 於 2011-9-10 08:10 發表
vLan一定有小學.雞
D小學.雞以為自己玩到l4d2同更新檔就好巴閉...
係我個場到就講三講四 係咁話我D野唔好ED野唔好...
最後仲加多巨:小學.雞場主!!!  
我詁大家知道會出咩事... ...
上次有兩個人系度對罵
a見到b就即刻話要踢佢走, 但我見無乜野,無理到a
跟住我出d m60俾佢地, a同b狂射
後尾a就停手射b,b仲系甘射a, 後尾我米搞死個左b囉,(再復返), 狂向我爆粗lo -__-

引用:
原帖由 sukky73923 於 2011-9-10 12:34 發表

上次有兩個人系度對罵
a見到b就即刻話要踢佢走, 但我見無乜野,無理到a
跟住我出d m60俾佢地, a同b狂射
後尾a就停手射b,b仲系甘射a, 後尾我米搞死個左b囉,(再復返), 狂向我爆粗lo -__- ...
唉 係就踢SAI佢啦 理得甘多

引用:
原帖由 yin456 於 2011-9-10 13:58 發表

唉 係就踢SAI佢啦 理得甘多
跟住又有條___亂build野- -

更新一句野: SER  LAG 係因為網路的問題
絕對吾係我機廢

引用:
原帖由 sukky73923 於 2011-9-12 17:27 發表
更新一句野: SER  LAG 係因為網路的問題
絕對吾係我機廢
7.7 有人扮tank

引用:
原帖由 emo_56jbabe 於 2011-9-13 03:39 發表
7.7 有人扮tank
那TANK就是我 呵呵  
遲點也有可能會供給玩家扮的@____@

星期六曰
幾時開ser?

dark天使

我又要玩
不過是不是要2083的l4d2先玩到你們的ser? >?_?<

引用:
原帖由 katat1 於 2011-10-4 10:20 發表
我又要玩
不過是不是要2083的l4d2先玩到你們的ser? >?_?
現在更新到2088

引用:
原帖由 injoe 於 2011-10-3 13:27 發表
星期六曰
幾時開ser?

dark天使
我醒左會開=]

你好,本人是7v7 繁化排行技能購物系統[2.0.8.8]coop02場主,有關下載非官方地圖的聯盟,用誠意的心繳請你加入,有你的支持才可發揮得更完善 非官方地圖大聯盟

那我更新了2088是不是可以連線同你們玩
不過更新過程太亂啦
不知有沒人可以給個完整d的資料
我看那個下載太亂,看到不明他講d咩野

引用:
原帖由 long3214 於 2011-10-9 19:33 發表
你好,本人是7v7 繁化排行技能購物系統[2.0.8.8]coop02場主,有關下載非官方地圖的聯盟,用誠意的心繳請你加入,有你的支持才可發揮得更完善 非官方地圖大聯盟 ...
hihi你好
我加入吧 ,, 因為有時候只是官方圖都幾悶~~

發新話題