18 12
發新話題

**侮辱成份**

[Close]

**侮辱成份**

下我**粗口**有走-*--仲有**粗口**有同你玩-----我同個我地團個wl98玩冇走味**粗口**屈
正一死老屈 :@ :@ :@

我用第2個ac同你玩過,比人殺幾殺就走,唔係又彈機呀??
走場咪走場囉.走完又要唔認.仲係到打咩侮辱成份?扮可憐?

-=.-  吾好罵啦...........同我一隊...玩番場         味算囉

9有
一是I-ONE冇鍾一是老冇唔比玩--9有走場味9老屈得唔得---

又會既?
咁你I-ONE冇鍾/老冇唔比玩走左場唔叫走場???
你講到好似天經地義,冇錯咁
你冇鐘係唔係應該唔好入人場玩?你唔係玩到中途走啵.係1開始走啵
仲有呢.你走完之後re左我係vlan見到你仲係vlan到.冇鐘又會係到既?

你唔會有事走?
死**侮辱成份**仔有事走唔**粗口**是叫走場--仲有我有比$佢地..走場會**粗口**比--

3.17是**粗口**咁但問人死**侮辱成份**仔唔**粗口**知味嘈---&&

引用:
原帖由 龍哥-- 於 2011-9-17 23:29 發表
你唔會有事走?
死**侮辱成份**仔有事走唔**粗口**是叫走場--仲有我有比$佢地..走場會**粗口**比--
好對唔住我玩咁耐冇1次有事要走場,我邊似d人冇鐘都要入人場玩.最多都係彈左,but都係走場啦下!
你死口唔認冇計,我又冇rp/圖,有rp/圖又如何?團長咪又係保你
仲有呢打字打埋D*****,睇唔明唔好意思,咁大個打字打好D吧
你係唔係成日走場呢樣野,都唔洗我講太多,係人係鬼你自己知.大把人知
仲之呢而家開始唔好走場喇,唔係既話咁岩比我見到就有證據架喇

你唔識中文味嘈-走在1次唔是走--笑在..冇鍾唔玩得--仲有30MIN--你唔是唔知火影有人走唔會RE

CALL團長同你打場

引用:
原帖由 龍哥-- 於 2011-9-18 13:06 發表
你唔識中文味嘈-走在1次唔是走--笑在..冇鍾唔玩得--仲有30MIN--你唔是唔知火影有人走唔會RE
sor我真係唔識睇d  **.唔嘈喇.,冇意思
引用:
原帖由 龍哥-- 於 2011-9-18 13:08 發表
CALL團長同你打場
不如我同你打場?

都叫左你唔好走場架啦,要唔要埋rp??
呢個3.16黎架,唔好話咩3.17彈喇,你第1個走啵,唔係331喇喎
今次冇鐘定唔比玩呀?冇鐘唔會仲係vlan掛?
老冇唔比玩唔會仲玩緊掛?

大家冷靜D~~5講粗嘴
火影on.1[

O左咀......................死左甘多既個龍~"~       吾好玩啦=.=

死甘多-.- 比人笑呀................. 甘個圖係顯示你已經走左場....   吾關邊個走先事~"~

走左就係走左

引用:
原帖由 MeSs! 於 2011-9-18 23:44 發表
O左咀......................死左甘多既個龍~"~       吾好玩啦=.=

死甘多-.- 比人笑呀................. 甘個圖係顯示你已經走左場....   吾關邊個走先事~"~

走左就係走左 ...
佢走完其餘果2個都即刻走埋,so sad

18 12
發新話題