發新話題

呃水吹

[Close]

呃水吹

冷冷清清開個吹水帖搞熱個團版
笨占叫我做的

sone們入黎吹水啊

我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

我一直都在
可惜既係....

點解要放D咁傷感既歌喔v_v"
abc

因為好聽

I never give up forever                                          

小影搞下活動LA HAHA
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

引用:
原帖由 Yura♥志龍 於 2011-10-1 23:26 發表
因為好聽

I never give up forever                                          

小影搞下活動LA HAHA
haha.
[youtube]-8mQkZEtdHs[/youtube]

我呢排鐘意

你地上唔上到gghk.............................................

引用:
原帖由 JiM☆占 於 2011-10-1 23:27 發表

haha.
-8mQkZEtdHs

我呢排鐘意
依首仲SAD LA

係咪啊...

引用:
原帖由 SoneYoona 於 2011-10-1 23:33 發表
你地上唔上到gghk.............................................
沒上過.抱歉.~

引用:
原帖由 Yura♥志龍 於 2011-10-1 23:33 發表
依首仲SAD LA

係咪啊...
但係我鐘意>"33

沖涼先,b

引用:
原帖由 SoneYoona 於 2011-10-1 23:33 發表
上到哦

沖完涼.追埋rm先.@@

rm我追哂好耐:s

中國篇吾好睇....

沖涼先~

引用:
原帖由 Yura♥志龍 於 2011-10-2 00:05 發表
rm我追哂好耐:s

中國篇吾好睇....

沖涼先~
知你叻啦..b
我笨ma..慢D

神龍長駐團版.有無親陪我

引用:
原帖由 Yura♥志龍 於 2011-10-2 00:27 發表
神龍長駐團版.有無親陪我
陪緊
btw
神龍

發新話題