23 12
發新話題

太妍你真的這麼美嗎.?

[Close]
引用:
原帖由 siu死亡影姬 於 2011-10-2 01:15 發表
用心睇post唔關下沉事
下沉既重點原因係因為歌帖入面有連結去呢個帖
廢機啊我
睇吾到睇吾到
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

引用:
原帖由 siu死亡影姬 於 2011-10-2 01:16 發表
咁呀

原諒住你先
吾廢我潛左去玩LOL

依排D SONE好鬼懶
吾上VLAN
重組~
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

引用:
原帖由 JiM☆占 於 2011-10-2 01:53 發表

哈哈.他太笨了.溫完都係唔記得嫁啦.算啦.影
算LA你
你問我架...

引用:
原帖由 JiM☆占 於 2011-10-2 03:50 發表

...知錯了..
別打我pat pat,,我切J認錯了.
無圖無真相

引用:
原帖由 SNSD♥泰妍 於 2011-10-2 13:14 發表
電視有kpop做
快d睇呀!~
等陣四點j2都有
去吹水帖到講好5好

引用:
原帖由 SNSD♥泰妍 於 2011-10-2 14:22 發表
不嬲係水區
吾係吹水區個個.團版個個

引用:
原帖由 JiM☆占 於 2011-10-2 14:48 發表

唔理你信唔信.反正我信了.呵
呵什麼.找死嗎

引用:
原帖由 SNSD♥泰妍 於 2011-10-2 15:43 發表
誤會左
依家去
唔洗送
        :(

23 12
發新話題