30 12
發新話題

小影入

[Close]

小影入

不如好似宇智波戰隊錦

係上面放張少時圖

好就徵圖
當搞個活動
最好個張比D錢佢
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

98 lA   哈哈  要用錢買虛擬形象

小影ON=我OFF
11點..
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

老實講
我知
仲一早問左remember點放圖
不過諗緊咩圖好
你地比下意見都ok

引用:
原帖由 siu死亡影姬 於 2011-10-2 23:14 發表
老實講
我知
不過諗緊咩圖好
你地比下意見都ok
小影  你話事啦   

引用:
原帖由 siu死亡影姬 於 2011-10-2 23:14 發表
老實講
我知
不過諗緊咩圖好
你地比下意見都ok
徵圖活動吧
你出錢我出力

咩泥.@?

如果要係自己團版放上圖既話 直接同管理員講

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

重點係張圖             .

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2011-10-3 15:51 發表
如果要係自己團版放上圖既話 直接同管理員講
我知丫

引用:
原帖由 siu死亡影姬 於 2011-10-3 23:29 發表
我知丫
你知唔知我唔係講e d野 我好似冇存在價值 你明唔明  你搶埋我台詞 基本上我可以玩完

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2011-10-3 23:43 發表

你知唔知我唔係講e d野 我好似冇存在價值 你明唔明  你搶埋我台詞 基本上我可以玩完
你點會冇存在價值對唔住囉

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2011-10-3 23:43 發表

退團入黎我地團

引用:

你很有趣...
btw.出文味/

引用:
原帖由 JiM☆占 於 2011-10-5 00:43 發表

你很有趣...
btw.出文味/
你搞到我依家睇你d留言次次都會反白

30 12
發新話題