19 12
發新話題

Del :-)

[Close]

Del
Del

AddMe MinEEE#3535 ToPlay<3 Hearthstone

??????????

金錢  6719 金幣
無冕者

甘叫冇晒錢  e家搵食艱難

扮野最叻 ~_~ SO SAD

你想代表佢既咩先
Master yourself master the enemy.

我想要300金
我整得麻麻 有咩要求 主題 ??? 係咪用你信長L野望果張圖??
點燃起煙幕,讓我給予援助。

第一次整喱類icon 唔知得唔得
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 zxbooak 於 2011-10-3 21:08 發表
地圖Icon  256x256  jpg & tga 檔
抄考 : 信FIcon
報酬 : 300vlan論壇金幣
btw
無哂錢;'(
令先收
抬高個價我幫你整

引用:
原帖由 乂紫魂乂 於 2011-10-5 21:52 發表
第一次整喱類icon 唔知得唔得
背景轉一轉令d ,遺忘左個post。
AddMe MinEEE#3535 ToPlay<3 Hearthstone

引用:
原帖由 zxbooak 於 2011-10-9 10:23 發表
背景轉一轉令d ,遺忘左個post。
姐係唔要黑色底 要士兵作背圖?

引用:
原帖由 乂紫魂乂 於 2011-10-9 12:42 發表
姐係唔要黑色底 要士兵作背圖?
類似類似有d 戰爭Feel

咁樣??

引用:
原帖由 乂紫魂乂 於 2011-10-9 15:02 發表
咁樣??

係咪我個人問題-  -我一眼睇落去上面座山勁似隻腳=.=。

引用:
原帖由 zxbooak 於 2011-10-9 16:04 發表
係咪我個人問題-  -我一眼睇落去上面座山勁似隻腳=.=。
其實係軍旗呢架

引用:
原帖由 乂紫魂乂 於 2011-10-9 17:36 發表
其實係軍旗呢架
加多vlan$200背景轉下面戈張
字下面 圖上面,借係好似信F;S ,上面圖 下面黑底+字
仲有清D :-) 個L可吾可以轉「了」草- -
主體色係橙色
如果妳想加多個外框加個類似信F個框 ,金黃色就得
類似信F既外框加多50

pls . 要清

btw
我都是抄信F

19 12
發新話題