35 123
發新話題

膠神...傻仔鳥比人炒百幾血,,,

[Close]

膠神...傻仔鳥比人炒百幾血,,,

膠神...傻仔鳥比人炒百幾血,,,佢不甘心
VLAN 對白
alexlai8291 冇咁大個頭唔好帶咁大頂帽啦,扮晒勁

alexlai8291 周圍唱話你炒我百幾?你估你係tin呀?

alexlai8291 1x血話百幾,你真係神

alexlai8291你呢d死白痴仔,第一埸我殺完你56血,第2埸我明串你只避招不還手

alexlai8291 你就周圍同人講我俾你炒百幾?你到底知唔知醜??

alexlai8291 你真係冇改錯名,狗真係狗

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

事源 :

本人(金翅_街鳥),話說今日2011年10月5日,下午時份開埸玩8方

突然有人話我俾人唱,,話(id : 狗)炒我百幾,,話我輸左唔認

我一向都死無對質的事少理,就此算數

之後下午4點40分左右時間,,無聊上流劍玩玩

見到(id : 狗)開埸,,當時有(無名小色狼..大頭(七淚)..狗)在內

我只好同(id : 狗)理論,.話佢根本冇可能炒到我百幾

之後等左一陣,佢同我打,第一埸【我輸了,佢剩1x血】

之後佢關埸再開,,我就入去同去講(以後唔好亂唱人,炒百幾係唔係你睇錯?)

佢就話唔好廢話,,再打,,好的,,我就認真再打

第2埸,,佢輸俾我56血,,,當時大頭(七淚) : 噢= =

【我就話 : 埸主,我唔係要同你嘈,我只係要你以後唔好咁大口氣亂講野,,你唔係tin】

之後埸主(狗)就再聊我打,,但我已經(做完/講完)我要o既野,【因為我真係唔係為嘈而黎】

就陪佢玩下,,唔還佢玩,,【只避招按R】,,最後這樣當然會輸掉,,聽說(埸主)狗,剩146血

之後【大頭(七淚)】+【埸主(狗)】,就又開始他們的偉論,話點炒點炒我了

之後大頭(七淚),,就放片上黎了!

講真,我真係服左你兩條狗,,輸唔起,,玩玩下俾你地贏,,就串到爆,,放就只係放我玩野俾人殺果條片上黎,,製造事非,,,你知唔知你地真係好乞人憎??

場主萬歲

金翅_街鳥
你真係好能柒煩
係流劍入邊已經按能久架啦
而家仲要按能久到上論壇嘈
你係咪真係好能柒得閒???

攪事者係 大頭 , 唔該你地用眼睇清楚先,,由頭到尾冇人要嘈,,只係有條仆x攪事,明冇?

引用:
原帖由 破碎虛空 於 2011-10-5 17:10 發表
金翅_街鳥
你真係好能柒煩
係流劍入邊已經按能久架啦
而家仲要按能久到上論壇嘈
你係咪真係好能柒得閒???
你用屎眼睇野??我上黎嘈先??

咁我想問,其實你知吾知你d大話都黑人憎?
1.輸就係輸, 比人抄就係比人抄. d人會吾會因為你一句<冇認真>而再去同你打多場?
我第1個係吾會.
2.我冇講過<吾好廢話.再打>呢一句.我係話打就打 吾打就算.
3.你呢句【我就話 : 埸主,我唔係要同你嘈,我只係要你以後唔好咁大口氣亂講野,,你唔係tin】
你冇講過<我只係要你以後唔好咁大口氣亂講野,,你唔係tin>
4.就陪佢玩下,,唔還佢玩,,【只避招按R】,,最後這樣當然會輸掉,,聽說(埸主)狗,剩146血
我同其他兩位玩家(無名小色狼/大頭)都睇吾出你係<只避招按R>請你諗清楚你當時做過d乜
5.講真,我真係服左你兩條狗,,輸唔起,,玩玩下俾你地贏,,就串到爆,,放就只係放我玩野俾人殺果條片上黎,,製造事非,,,你知唔知你地真係好乞人憎?  想問你贏左人果d b3(承讓了!)b4(佩服!)b5(過獎!) 又咩意思?  

贈你一句:雞食放光草 心知肚明

引用:
原帖由 ■   於 2011-10-5 17:19 發表
咁我想問,其實你知吾知你d大話都黑人憎?
1.輸就係輸, 比人抄就係比人抄. d人會吾會因為你一句而再去同你打多場?
我第1個係吾會.
2.我冇講過呢一句.我係話打就打 吾打就算.
3.你呢句【我就話 : 埸主,我唔係要同你嘈, ...
我贏輸都係亂按一堆b3(承讓了!)b4(佩服!)b5(過獎)

識我o既都知道,,先生,,係唔係你自己太多心呀??

就因為咁就覺得係我撩事非,,你氣量會唔會太細呀??

你自己去問下kiu,,問下小色狼,,問下命命命,,問下義和拳,,問下所有識我的人

你就會知道原來係你太小氣,,唔該

金翅_街鳥
你個名都臭能左啦
仲要上黎嘈
小_學_雞

見到(id : 狗)開埸,,當時有(無名小色狼..大頭(七淚)..狗)在內

我只好同(id : 狗)理論,.話佢根本冇可能炒到我百幾

之後等左一陣,佢同我打,第一埸【我輸了,佢剩1x血】

點解又會知我有幾多血? 你一路打一路計  定係  有某d程式可以睇人地血量?

請注意:
場主ID:
仲有果陣 無名小色狼在場(直到重開),可以證明[]一直冇講過自己剩低幾多血. 究竟你邊句真 邊句假?

mhp

其實你知吾知你d謊言,好多人都知?
簡單作個例子:
我從來都吾用指令同外掛
呢句你係威震八方內講過的

第一戰(敗)[小何]對方hp:一百內(記憶力低,不太記得)
我用緊小何 果陣教緊 無名小色狼用匕首某d招.
果陣吾係你入場,不斷出字,煩我.都吾會挑起我條導火線
你都識講,同玩家領教,有分認真同吾認真.咁你可吾可以肯定到我果陣係認真定係吾認真?
無錯 我新手 技不如人 輸了.
第二戰(敗)[王強]對方hp:一百內(記憶力低,不太記得)
重開後 你再入場 (在場玩家有:
無名小色狼 大頭[七淚] 狗[本人])
你用指虎+長槍 對我 匕首 .
沒錯我開頭係用劍的,用劍同你打左15秒都冇 轉匕首有咩問題? 你雙武就可以 難道我雙武就吾可以?
第三戰(勝)[王強]在下hp:146
打完呢場之後,你就不斷炮我.我都吾知你講乜,最後踢左你

我之前贏你一百血以上既事(你可以否認) 我只係講左比兩個人知.
佢係你場公開 係吾關我事.係事實 我怕乜講出黎? 我要唱你 我名都改埋喇

支持......

35 123
發新話題