17 12
發新話題

YDWE.S正式版1.2 不斷修改 不斷改進 達到你所想 (9-10-2011)

[Close]

YDWE.S正式版1.2 不斷修改 不斷改進 達到你所想 (9-10-2011)

==================更新記錄================
[BUG]
關於YDWE的角度及弧度轉換

[文字說明]
大幅修改文字修改
加入BJ、CJ分別

由於我要為學業努力,所以版本會開始更新得慢
不久將來我也可能也會退下來,求接班人- -

=================下載區==================

已出新版:http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=495314
由leoiii12提供
壓縮檔7Z(需要7ZIP) [fc2web]
壓縮檔ZIP [fc2web]
懶人安裝包EXE [fc2web]
顏色包 [fc2web]
顏色包使用方法:放在YDWE.S\mpq中

壓縮檔7Z(需要7ZIP) [XUN6]
壓縮檔ZIP [XUN6]
懶人安裝包EXE [XUN6]
顏色包[XUN6]
顏色包使用方法:放在YDWE.S\mpq中

有bug請通知我
bug回報及建議:[email protected]
或者http://ydwes.blog.fc2.com/

YDWE.S M群:[email protected]
裡面可以一起交流、學習、bug回報及建議

==================忠告===================

YDWE.S是一個獨立的個體
除了放在魔獸目錄外,放到那裡都可以,
但是如果有其他UI的話,
YDWE.S就會沒法正常使用,如果之前有使用過YDWE繁化的版本,
請完全刪除!!
這不只是一個更新檔,更是新版本的YDWE

YDWE.s是好物,支持,我自己都有用

姐係咁..ps.如果開一張地圖  如果地圖入邊d部隊裝甲係普通we既裝甲已經設定左  點解ydwe .s改吾到   哩個問題仲未解決
為妳做到最好

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 13-10-2011 17:11 發表
姐係咁..ps.如果開一張地圖  如果地圖入邊d部隊裝甲係普通we既裝甲已經設定左  點解ydwe .s改吾到   哩個問題仲未解決
裝甲類型定數值?
我2個都改到= =

其實呢個問題可以用後期黎修改- -
不過要好多步驟

多謝版主支持,不過vlan既WE好似好少人

引用:
原帖由 chan0202 於 13-10-2011 17:31 發表
其實呢個問題可以用後期黎修改- -
不過要好多步驟

多謝版主支持,不過vlan既WE好似好少人
- -過幾日諗D活動加人流=,引用禁左編輯...

數值
為妳做到最好

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 13-10-2011 19:39 發表
數值
數值個到唔好禁enter,用滑鼠禁好..
就咁改都仲係改到ge

睇下得吾得先thx
為妳做到最好

哈哈,平哥你仲唔幫我,搞到我仲係用緊原本果個- -

求新網
XUN6已GG

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我用唔到平果個,話00000000*000000

下不了...................................

引用:
原帖由 75507550 於 2011-12-24 13:02 發表
下不了...................................
已出新版:http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=495314&extra=page%3D1

17 12
發新話題