發新話題

《Dungeon Defenders》7.04 連線以及版本問題

[Close]
引用:
原帖由 ζ_殤戀o浩 於 2011-10-26 17:21 發表
安完7.04 GAME都開唔到=]
我都係咁= =
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

有無人會出D 教學?

見其他論壇,話要升點,武器,起塔

??
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 最終の作 於 2011-10-26 18:27 發表
??
誤報問題

引用:
原帖由 ●PinK_x黑 於 2011-10-26 17:27 發表
我都係咁= =

寫得好明顯,你張顯示卡.太久了 -.-
或者開game前不是可以選擇.基本設置嗎?
畫面設置最低.

引用:
原帖由 野小孩 於 2011-10-26 17:14 發表
小飛豬,我知道有中文化~
不知道用不用得著呢?

恩,這個我們都知道,但會下個更新,後再測試..一般清況下,語言不會影響聯機.

按左入人地場 之後load game 一直都係黑畫面 無反應

原來係咁= =,點設置= =

引用:
原帖由 [UnioN].zE1 於 2011-10-26 18:38 發表
按左入人地場 之後load game 一直都係黑畫面 無反應
試過畫面set到至低了 都係咁

早知唔更新!更新佐del佐舊個個先記得之前d人物冇晒..waste my time

唔止咁.仲玩玩下會唔知做咩會黑畫面加冇反應.未更新之前都唔會咁

點先可以可以load返d save嫁- -

引用:
原帖由 我是一個人 於 2011-10-26 21:09 發表
點先可以可以load返d save嫁- -
easy啦..你del晒成個file未?如果未.你就去\Dungeon Defenders\Binaries\Win32 入邊
copy DunDefHeroes依個文件.之後放返入你既7.04完整版入邊Dungeon Defenders\Binaries\Win32 個位就ok啦!

引用:
原帖由 kevinlam1993 於 2011-10-26 19:43 發表
早知唔更新!更新佐del佐舊個個先記得之前d人物冇晒..waste my time

唔止咁.仲玩玩下會唔知做咩會黑畫面加冇反應.未更新之前都唔會咁
應該係d人同你版本唔同..所以先咁姐

我都唔明點樣畫面設置最低 因為未入到game囧

雖然我未曾玩過這遊戲
不過在某些遊戲專區 看見這遊戲的評語十分不錯
害得這個用廢如爛鐵的電腦打字的我也心動起來......

我想問一問,這遊戲的最低要求是什麼...

-.- 黑MON 想點     

引用:
原帖由 超級撤亞人 於 2011-10-26 21:37 發表

easy啦..你del晒成個file未?如果未.你就去\Dungeon Defenders\Binaries\Win32 入邊
copy DunDefHeroes依個文件.之後放返入你既7.04完整版入邊Dungeon Defenders\Binaries\Win32 個位就ok啦! ...
唔該唒你呀@_@ 最好管理員Post上去方便返人地睇

發新話題