發新話題

《Dungeon Defenders》7.04 連線以及版本問題

[Close]
引用:
原帖由 Believe. 於 2011-10-27 00:45 發表
-.- 黑MON 想點     
去到邊步 ,黑MON

引用:
原帖由 kevinlam1993 於 2011-10-26 19:43 發表
早知唔更新!更新佐del佐舊個個先記得之前d人物冇晒..waste my time

唔止咁.仲玩玩下會唔知做咩會黑畫面加冇反應.未更新之前都唔會咁

暫時沒有試過黑畫面,偶然間會開遊戲時黑畫面..是因為內存不足導致.

存檔問題,,一樓已經添加說明

引用:
原帖由 ●PinK_x黑 於 2011-10-26 17:27 發表

我都係咁= =
game都開唔到- -冇得搞低畫質=.=

引用:
原帖由 野小孩 於 2011-10-27 00:03 發表
雖然我未曾玩過這遊戲
不過在某些遊戲專區 看見這遊戲的評語十分不錯
害得這個用廢如爛鐵的電腦打字的我也心動起來......

我想問一問,這遊戲的最低要求是什麼... ...
配置要求

Processor: 1.5 GHz
Memory: 1 GB RAM
Graphics: 128 MB DirectX9 Shader Model 2 compatible graphics card or better
DirectX®: DirectX9
Hard Drive: 1 GB free space
Sound: Windows compatible sound hardware

回復 1# 的帖子

第一張圖果個野我都開吾到= =

我都係同樓上一樣=.=

引用:
原帖由 7171 於 2011-10-27 20:26 發表

配置要求

Processor: 1.5 GHz
Memory: 1 GB RAM
Graphics: 128 MB DirectX9 Shader Model 2 compatible graphics card or better
DirectX®: DirectX9
Hard Drive: 1 GB free space
Sound ...
我已經在玩了
我發現,這遊戲單人玩的確很難而且沒有樂趣...
但多人遊戲的時候 變化就更多了~什麼跟什麼的組合
騎士的甲塔跟法師的遠攻塔組合等等......

我開始喜歡這遊戲~

如果有跟這遊戲有關的活動 或者工作
希望可以找我幫忙~我十分樂意

引用:
原帖由 小飛豬 於 2011-10-27 10:30 發表

去到邊步 ,黑MON

暫時沒有試過黑畫面,偶然間會開遊戲時黑畫面..是因為內存不足導致.

存檔問題,,一樓已經添加說明
一 join game 就黑mon 單人play冇事

引用:
原帖由 Believe. 於 2011-10-27 23:32 發表

因為連線問題??

DOWN得好慢
DHT 118
0.50KB/S
SKYPE RC
hung2014

引用:
原帖由 Believe. 於 2011-10-27 23:32 發表

有d場係咁的  不過大部都冇事 撞多幾個就ok 我成日開場都full人@_@

ccccccccccccccc

咁姐係洗唔洗用vlan連??定係用gamespy就得

DOWN得好慢

引用:
原帖由 ss000281 於 2011-10-30 21:05 發表
咁姐係洗唔洗用vlan連??定係用gamespy就得
好明顯用vLan

謝謝你的分享,我正到處找連機的方法

發新話題