發新話題

《Dungeon Defenders》7.04 連線以及版本問題

[Close]

《Dungeon Defenders》7.04 連線以及版本問題

1樓:
最新版遊戲下載
(如不能直接升級,請下載7.04完整版)
HKP2P.COM 下載點 7.04

注意: 下載時,請不要覆蓋在原來7.0上,否則遊戲無法運行或者會出錯.

2樓: 連線步驟

3樓: 入場失敗原因

4樓:  最新版 7.04  玩家競技場介紹
5: 新增遊戲存檔位置及注意事項

位置:  ....\DungeonDefenders\Binaries\Win32\DunDefHeroes.dun
注意的是更新遊戲時,請預先copy DunDefHeroes.dun 作備份.

6:遊戲畫面設置

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

如出現以上畫面,表示與開場者.遊戲版本不一, 請使用vLan 分享的遊戲下載 最新版本.7.04

編輯中..
選擇第二個模式 pvp, pk 同時會有兵仔出沒,打死可以回魔.

引用:
原帖由 .SaKel 於 2011-10-25 18:19 發表
狂出怪
4個人 應該守到掛
用戰士 比較容易守.

引用:
原帖由 [UnioN].zE1 於 2011-10-26 00:02 發表
條link 係邊

我搵唔到既 =.==.=
明天提供最新版本.

引用:
原帖由 vip0083 於 2011-10-26 10:36 發表
b不同版本能联机吗
所有遊戲不同版本都不能聯機的

請下載本站推薦的版本.確保能夠對戰.

HKP2P.COM 下載點 7.04

引用:
原帖由 最終の作 於 2011-10-26 18:27 發表
??
誤報問題

引用:
原帖由 ●PinK_x黑 於 2011-10-26 17:27 發表
我都係咁= =

寫得好明顯,你張顯示卡.太久了 -.-
或者開game前不是可以選擇.基本設置嗎?
畫面設置最低.

引用:
原帖由 野小孩 於 2011-10-26 17:14 發表
小飛豬,我知道有中文化~
不知道用不用得著呢?

恩,這個我們都知道,但會下個更新,後再測試..一般清況下,語言不會影響聯機.

引用:
原帖由 Believe. 於 2011-10-27 00:45 發表
-.- 黑MON 想點     
去到邊步 ,黑MON

引用:
原帖由 kevinlam1993 於 2011-10-26 19:43 發表
早知唔更新!更新佐del佐舊個個先記得之前d人物冇晒..waste my time

唔止咁.仲玩玩下會唔知做咩會黑畫面加冇反應.未更新之前都唔會咁

暫時沒有試過黑畫面,偶然間會開遊戲時黑畫面..是因為內存不足導致.

存檔問題,,一樓已經添加說明

引用:
原帖由 ss000281 於 2011-10-30 21:05 發表
咁姐係洗唔洗用vlan連??定係用gamespy就得
好明顯用vLan

發新話題