31 123
發新話題

.......

[Close]

.......

...........................

姐係抄名山寨Ser..................
7+4,我記得,濫權濫到死停左權果個

回復 2# 的帖子

我仲以為係喬狗真係開番ser
點知原來唔係佢開...抄人地叫 東京奧 囉

我都記得之前7+4比人停權..好似話差d報埋警
傻豬黎既=]`w

7+4 之前開cheat加bo

我唸你地搞錯晒- 我用依個場名 只係想大家一齊回味to**廣告** server 仲有我幾時比人停權同埋開cheat>? 冇相唔好屈人!"

你知吾知我係邊個呢???????????

回復 5# 的帖子

肯定有停權...我記得好清楚...

如果你想我地回味..你可以"仿"
你咁樣抄人地ser名唔係咁好-.-囉
傻豬黎既=]`w

無需再解譯把...

引用:
原帖由 noobla 於 2011-11-4 23:32 發表

無需再解譯把...
你唔好話比我知你依家個MSN黎~? 你作出黎都得啦

引用:
原帖由 harman0208 於 2011-11-5 05:13 發表

你唔好話比我知你依家個MSN黎~? 你作出黎都得啦
你問"你唔好話比我知你依個係MSN黎~"?

依個係QQ黎

你以為我係邊過呢?吾似你地同To**廣告**斷晒聯络方法

回復 10# 的帖子

請報上你o既 cs名@_@

我真係好想知你係邊個-.-
傻豬黎既=]`w

如果我答Lyh<3會点...................講笑 XD

引用:
原帖由 noobla 於 2011-11-5 15:02 發表
如果我答Lyh
咁你係邊個阿- -!"?

我係睇吾過眼你用 Q9 個名開Ser ga人
用Q9 名開Ser,返鄉下耕返10年先返來再講

如果你地個個有 Q9 一成功力
錯,吾使Q9一成功力,有我一成就夠
我相信而家D Ser品質會高好多

成班人只識用人地D口水尾...
都係自已寫個D野衛生D

你重新整過佢個Ser呀? 咁威威呀?

31 123
發新話題